Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sex kozben a csaj, szegyenlos a lovaglasnal, es amugy is nehezen oldodik fel, az mennyire gaz?
Ne bántsátok már a kérdezőt... -.-
Kérdező én veled vagyok, szerintem nem szép a sráctól, hogy megjátssza. :/
Elárulnád a korotokat, hogy tudjak normálisan segíteni?
„Ne bántsátok már a kérdezőt... -.-” – Neked itt senki nem osztott lapot!
„Kérdező én veled vagyok, szerintem nem szép a sráctól, hogy megjátssza. :/” – Részvétem neked is! Jó nagy darab köcsög lehetsz te is!
#23 blöki: tudtommal itt nem kell külön kérvényt benyújtani azért, hogy válaszolhassak valakinek és nem is pókerpartin vagyunk, hogy lapot kaphassunk. Ja, hogy neked nem tetszik valami? Hát majd jól megsíratlak, amiért ilyen csúnyán a lelkedbe trappoltam. BRÜHÜÜ
Fejtsd ki kérlek, miért vagyok köcsög! Bár azt mindennemű magyarázat nélkül meg merem kockáztatni, hogy nálad nagyobb köcsög keresve sincs. Minden jót és lefekvés előtt ne feldjts el gargalizálni sósavval. Pá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!