Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha sex kozben a csaj, szegyenl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sex kozben a csaj, szegyenlos a lovaglasnal, es amugy is nehezen oldodik fel, az mennyire gaz?

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 19:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nekem te ne firkálj privátot, bszki! Csak ha randizni akarsz. MInden másra ott a fórum, azért van!

Amúgy meg kérdésedre a válasz: Csak!

2012. júl. 21. 20:25
 12/24 anonim ***** válasza:

hogy lehet megjátszani? ha elmegy, akkor oké, ha nem tud, akkor nem.

de...csajszi... mit szabad tudni rólad? kezdő vagy, vagy már régóta szexelsz? nem lehet mindenki lepedőakrobata az elején esetleg nem árt ha gyakorolsz, és a partnerek kommunikálhatnának egymással. persze ezt a pasinak is meg kell tennie, de beszélgetést bárki kezdeményezhet..

2012. júl. 21. 20:34
 13/24 A kérdező kommentje:
Eleg Bunko Paraszt vagy! Csak megkerdeztem valamit, normalisan! Nem kell bunko parasztnak lenned,mert kerdeztem valamit!!!
2012. júl. 21. 20:36
 14/24 A kérdező kommentje:
ez a 11-esnek megy
2012. júl. 21. 20:37
 15/24 A kérdező kommentje:
12-nek. A pasi bunko volt. csak akkor elbizonytalanitot. Nem vagyok kezdo,csak ha a ferfi szemet valojaban,es szex kozben is az,igy zavaro.
2012. júl. 21. 20:38
 16/24 anonim ***** válasza:

Szia, Kancsó!

Olyan testtel én is szégyellős lennék. Szakítsatok már! Köszipuszi.

2012. júl. 21. 20:43
 17/24 A kérdező kommentje:
15-s ki vagy?? vekony vagyok :) Nem ertem miert ilyen bunkon kell valaszolni ??
2012. júl. 21. 20:47
 18/24 anonim ***** válasza:

A #15-ös leginkább Te vagy.

Attól, hogy egyelőre vékony vagy, még lehet embertelenül sz*r, amőba formájú tested.;)

2012. júl. 21. 20:49
 19/24 A kérdező kommentje:
van olyan erzesem ne mar rabasztal egyszer :))))) meg lehet megerdemelted :)) hahahaa
2012. júl. 21. 20:54
 20/24 anonim ***** válasza:
Anyád a bunkó paraszt!
2012. júl. 21. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.