Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az egyik kollégámba, mit tegyek?
nem igazán volt, sajnos, csak olyan majdnem dolog
csak bejöttem neki, de semmi komoly :(
Nézd,nekem volt munkahelyi kapcsolatom,elég komolyra fordult,pár hónapja meg szakítottam Vele,és most szívhatom a fogamat,nézhetem a képét...A többi kolléga pletykáiról és áskálódásairól nem is beszélve.Már korábban túl lettem volna az egészen,ha nem vagyunk kollégák.Meg persze sok problémát eleve megúszhattunk volna a kapcsolatunk során.Szóval az a lényeg,hogy ennek a dolognak van ám számos árnyoldala,hátránya is!Kétszer gondold meg,mielőtt cselekedsz.
A másik tanácsom,hogy add meg Neki a biztató jeleket,ha ennyire szeretnéd a dolgot,és várd ki,míg ténylegesen Ő kezdeményez.Aztán utána már csak sodródnod kell az eseményekkel.Arra figyelj,hogy soha ne add ki magad teljesen,pláne az elején!Maradj kicsit titokzatos,ne ajánlkozz fel,ne kínáld magad ezüst tálcán,de éreztesd azért,vevő lennél a közeledésére.A többi már az Ő dolga.Jó módja ennek,ha poénkodsz,és úgy adod elő a dolgokat,mintha semmit nem vennél igazán komolyan,így kevésbé égsz be,ha esetleg nem komolyak a szándékai.
13.válaszolónak!
Köszönöm a tanácsod!!!! ez tünik a leghasznosabbnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!