Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem az egyik kollégá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az egyik kollégámba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 15:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

nem igazán volt, sajnos, csak olyan majdnem dolog

csak bejöttem neki, de semmi komoly :(

2012. júl. 21. 15:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mit tehetnél? Nagyjából azt, mintha nem kollégádba szeretnél bele. Derítsd ki, hányadán álltok, esetleg próbáld elérni az ő minél pozitívabb hozzááállását a dologhoz. Aztán ha lefutottad a köröket, akkor az eredménytől függően nézd meg, hogy a közös munkahely miatt a ti esetetekben célszerű-e tennetek valami további lépést. Erre már nem egyértelmű a válasz ennyi információból.
2012. júl. 21. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Nézd,nekem volt munkahelyi kapcsolatom,elég komolyra fordult,pár hónapja meg szakítottam Vele,és most szívhatom a fogamat,nézhetem a képét...A többi kolléga pletykáiról és áskálódásairól nem is beszélve.Már korábban túl lettem volna az egészen,ha nem vagyunk kollégák.Meg persze sok problémát eleve megúszhattunk volna a kapcsolatunk során.Szóval az a lényeg,hogy ennek a dolognak van ám számos árnyoldala,hátránya is!Kétszer gondold meg,mielőtt cselekedsz.

A másik tanácsom,hogy add meg Neki a biztató jeleket,ha ennyire szeretnéd a dolgot,és várd ki,míg ténylegesen Ő kezdeményez.Aztán utána már csak sodródnod kell az eseményekkel.Arra figyelj,hogy soha ne add ki magad teljesen,pláne az elején!Maradj kicsit titokzatos,ne ajánlkozz fel,ne kínáld magad ezüst tálcán,de éreztesd azért,vevő lennél a közeledésére.A többi már az Ő dolga.Jó módja ennek,ha poénkodsz,és úgy adod elő a dolgokat,mintha semmit nem vennél igazán komolyan,így kevésbé égsz be,ha esetleg nem komolyak a szándékai.

2012. júl. 21. 17:20
 14/14 A kérdező kommentje:

13.válaszolónak!

Köszönöm a tanácsod!!!! ez tünik a leghasznosabbnak

2012. júl. 21. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!