Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek miért sokkal egyszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért sokkal egyszerűbb az élet?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam hogy a nőknek sokkal könnyebb az életük de mindig lázadnak és valami bajuk van.

Csak összehasonlítás képen kezdjük az elején. Én úgy vettem és re hogy mostanában már azon is kiakadnak a nők hogy mosniuk főzniük vagy takarítaniuk kéne. Bár fele állítom nem is csinálja ezt se.

Én férfi vagyok de ezeket nekem is meg kell csinálni ha élni akarok és azt hogy ne egyen meg a retek.

De nekem mint férfi még emellett:

Kocsit kell szerelni

Műhelyt kell takarítani

Minden hülyeséget meg kell javítani a lakásban

Füvet kell nyírni.

Pénzt kell keresni.

Be kell vásárolni a boltba élelmiszert tisztálkodószert stb- plusz még a javításokhoz szükséges dolgokat szerszámokat is amit fent megemlített dolgokhoz.

-De mivel a nők elvárásainak már nehéz megfelelni így ha jól szeretnék kinézni még szorítanom kell időt megjelenésre is ami nem kis idő energia.

Edzés az izmokért

Jó ruhák.

Haj borotválkozás stb és ami ezzel jár,

Ezután már csak a csaj fenekét kell kinyalni hogy méltóztasson már egyáltalán szóba állni velünk férfiakkal.

Aztán ha sikerült 999 kudarc után egy (valamire való nőt találni onnastól még nehezebb az élet)

-Házat kell építeni

-Még keményebben kell dolgozni

-Oda kell figyelni minden a nőre kivel kavar

-És meg kell neki venni minden hülyeséget

-És ha gyerek is születik meg még több pénzre van szükség.

-Sok pénzt meg úgy lehet keresni ha tanul és fejleszti magát az ember. Szóval erre is időt kell szakítani. de a nap 24 órából áll csak.

Ehhez képest a nők mit csinálnak??

Elég ha rendbe szedik kifestik magukat és a festék mindent elfed.

Össze szed egy pasit aki eltartja. Ha nem keres másikat. Olyat aki már rendelkezik vagyonnal házzal stb.

Ha van kedve dolgozni dolgozik ha nem akkor nem.

Mindenki segít neki akit megkér.

Mindig autó van a fenekük alatt.

Tanulniuk sem szükséges.

Néha nagy áldozatok árán szexelnek és úgy állítják be mintha az számukra munka lenne. De ha nem figyel oda a csávó a fél várossal lefekszenek.

Amiből az szokott lenni hogy a pasik még jól össze is verik egymást a nő miatt.

Szerintem felsorolni sok volt de mindegy. Én már csak véleményeket várok. Úgy gondolom a férfiakra szakad lassan minden a nők meg csak élősködnek a világban.

2012. júl. 21. 01:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%

Ne általánosítsunk!

Nem minden nő ilyen.Nővérem egyedülálló anyuka.Ő keresi meg a pénzt,főz,mos,takarít,gyereket nevel.Egy ideig együtt éltek a gyerek apjával, aki majd szét esett magától..."ő több pénzt keres,többet dolgozik a nővéremnek meg jajj de könnyű minden" hát marhára.. később a pasija elkezdett füvezni és többször is megcsalta, majd elhagyta .nem lehetett neki valami egyszerű:) és nem ő az egyetlen akinek hasonló a története.

2012. júl. 21. 02:29
 12/27 anonim ***** válasza:
Igen, és ilyen egyedülálló anya 1,2 millió van az országban. És nem mind egygyerekes!
2012. júl. 21. 02:35
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként amit leírtál, az érzelmileg szülő-gyerek kapcsolat, és NEM párkapcsolat. Olvasd el A férfi joga a két nőhöz c. laikus írást, erről szól. Te olyan nőkhöz vonzódsz, akik ivadékgondozási ösztönt keltenek Benned. Igen, ők erre bazíroznak, és őket el kell tartanod - arra is bazíroznak. "Én esetlen vagyok, fiatal vagyok, babarcú vagyok, nem boldogulok egyedül a világban, Te olyan erős, okos, ügyes vagy, segíccsél már nekem, de nem is kell kérnem, hiszen LÁTOD, hogy milyen fiatalka, cukika vagyok, úgyis késztetést érzel a pátyolgatásomra..."

Na, légy észnél, mert ez NEM párkapcsolat!

Sose fogsz szellemileg, érzelmileg és szexuálisan (!) kielégülni ilyen nő mellett, mert NEM EGYENRANGÚ VELED!

TÁRSNAK mindig olyan ember felel meg, aki HASONLÍT HOZZÁD, aki UGYANAZT AZ ÉLETVITELT ŰZI, mint Te!

Akinek a tanulmányai, gyerekkora, életkora/érettsége, napi ritmusa, tevékenységi köre, világnézete, tervei, ízlése, értékrendje, szexuális étvágya stb. AZONOS a Tieddel!

Mit vársz egy olyan embertől, akinek egészen más élete, céljai, világképe, meggyőződései, hitrendszere, személyisége van, mint Neked??.... Olyantól, akinek MÁST jelent egy párkapcsolat, mint Neked?

Hány éves vagy?

2012. júl. 21. 02:48
 14/27 anonim ***** válasza:
70%

Ostoba vagy, gondolkodhatnál mielőtt ilyeneket írsz. -.-

Jól leírták már előttem.

Sajnálom, hogy még nem ismertél meg rendes nőt.

21/N

2012. júl. 21. 03:01
 15/27 A kérdező kommentje:

27 éves vagyok..

Sokat foglalkoztam a nőkkel de minél többet tudok meg róluk annál jobban gyűlölöm őket. Nem vagyok homok szó sincs erről ,szépnek és vonzónak látom őket. De sok sok időt nem kímélve rájöttem mik motiválják a nőket és milyen sémán gondolkoznak. A végeredmény rosszabb mint gondoltam.

2012. júl. 21. 03:02
 16/27 anonim ***** válasza:
12%

figyelj ne hallgass senkire!

Írj egy könyvet, az előző kommented legyen az előszó - gyönyörű volt!

2012. júl. 21. 03:07
 17/27 A kérdező kommentje:
Majd dedikálom anyádnak..
2012. júl. 21. 03:09
 18/27 anonim ***** válasza:
87%
27 évesen, nagyon éretlen vagy még. Visszataszító...
2012. júl. 21. 03:10
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

ha a női gondolkodás érdekel akkor neil strauss-a játszma című könyvet olvasd el.

vagy guglizz rá a mystery módszer-re.

mystery-t tartják a világon az első olyan férfinak,aki megfejtette őket teljesen,feltörte a kódot.

2012. júl. 21. 03:42
 20/27 anonim ***** válasza:
42%

19, találkoztál már olyan nővel, akit nem tudtál a séma szerint értelmezni, ezért megharagudtál rá, és hagytad a fenébe?

Na, őt azért nem tudtad a séma szerint értelmezni, mert nem illik bele; nem olyan, amilyet leírtál. A sémádba nem illő nőkkel ne foglalkozol.

Honnan veszed a mintákat, a modelleket a sémához? Kik a konkrét személyek? Hányan vannak?

Miért akarod megfejteni őket?

2012. júl. 21. 04:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!