Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél valamelyik közeli rokonoddal? Vagy ismersz olyat aki megtette?
Gyakoribb az ilyesmi, mint hinné az ember, csak persze az érintettek érthető módon nem dicsekednek vele. A többség természetesen tisztában van a következményekkel, így sokkal komolyabban oda is figyelnek a védekezésre, mint más párok. Van persze néhány elvetemült, akik még gyerekre is vetemednek, de ez ugye gyakorlatilag orosz rulett, a törvényi vonatkozásokról nem is szólva.
De ha két felelősségteljes ember jól megvan egymással testileg is, tudják, mit csinálnak, és tényleg nagyon odafigyelnek a védekezésre, akkor szerintem se probléma, ha közeli rokonok. Baj csak akkor van, ha elég "extrémek" ahhoz, hogy gyereket is vállaljanak, és rosszul sül el a dolog.
15:03
szerelem elsö vagy második látásra?^^:D[[[::
bruhahahaahahahaxd
Az exem igen. Az unokatestvére lányával. A csaj akkor lehetett 17 körül, a srác 27.
És én egy ilyennel voltam együtt. Fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!