Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg hatranyos az a lanyoknak ha egy fiu nagyon rendes?
Arra gondolok,hogy pl. mindig elöre engedi a fiu a lanyt ,ha a lany akar valamit akkor azt megkapja,ha azt csinaljak amihez a lanynak kedve van meg ilyenek.Allitolag azert nincsen baratnöm mert nagyon rendes vagyok mindig azt mondjak,hogy legyek egy kicsit rossz.Ez igaz lanyok ?
17
Magyarul: nem attól lesz "rendes" valaki, mert nincsenek balhéi, nőügyei, és "jófiú", mert nem mer rosszfiú lenni.
Attól még lehet egy nagy tahó, csak ő nem is veszi észre.
Ettől a "érdekes"—től a falnak megyek. Mi vagyok én, túristalátványosság? Akinek nem tetszik amit csinálok, le van sajnálva. Nem bírom a zajt és a tömeget, ez van. Inkább megnézek egy rakás filmet.
35 ffi
18:27:
Nem úgy értettem, hogy nagy partyarc legyen. Mindenkinek más az "érdekes" (bocs) :)
Egyszer már írtam, de most írok újra. :D Nekem eddig egyetlen srác tetszett meg, és éppen a belső tulajdonságai miatt. :)
Azért tetszett, mert mindenkivel kedves, szerény volt, nem csak azoknál akiknél be akart vágódni. Ha egymás mellett sétáltunk és ajtó közelébe kerültünk, ő mindig tett egy nagyobb lépést és kinyitotta nekem. Ha úgy adódott, hogy akár véletlenül is, de egymás szemébe néztünk, nem szemezgetni kezdett, hanem odamosolygott és megszólított valamivel. Szerintem ez mind nagyon szerethetővé tette, és ha te is alapból ilyen "rendes" vagy, akkor örülj neki, mert a legjobb az lenne, ha mindenki ilyenné válna. :)
Előző vagyok :D Azt még elfelejtettem, hogy a humoros megjegyzéseid (nem tapló) még lehetnek, amivel ugratod a lányt. :) De ne olyan legyen, amin megsértődhet.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!