Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg hatranyos az a lanyoknak ha egy fiu nagyon rendes?
Arra gondolok,hogy pl. mindig elöre engedi a fiu a lanyt ,ha a lany akar valamit akkor azt megkapja,ha azt csinaljak amihez a lanynak kedve van meg ilyenek.Allitolag azert nincsen baratnöm mert nagyon rendes vagyok mindig azt mondjak,hogy legyek egy kicsit rossz.Ez igaz lanyok ?
17
Szerintem ez nagyon jó:)
Egy tisztelettudó, figyelmes fiú ritka dolog. Örülj neki, hogy ilyen vagy!
Ha neked ilyen a stílusod, akkor valószínűleg hasonló típusú lányt szeretnél, nem valami bunkót, aki pedig értékelni fogja a kedvességed:)
17/L
Nem. Van egy srác, mindig előreengedett, mikor mentünk be a kapun, jólesett. Igaz többet is éreztem. Kicsit ""utálatba"" süllyedt a "barátság", de most kezdünk közeledni egymáshoz. :)(pl. megkínál egy cigivel, pedig látja h van nálam, stb:D)
Nem gáz ha rendes vagy, de papucs se légy, érted.:)
Nekem senki olyan nem tudna megtetszeni, aki nem "rendes". Alap, hogy engedjen előre, az a lányokkal szemben a figyelmesség jele. :)Én boldog lennék, ha olyan fiúval tallkoznék, mint te, de sajnos az ismerőseim között is egyre kevesebb az ilyen. Az meg hülyeség, hogy a lányoknak a bunkóbb srácok jönnek be. Legalább is a normálisabb fajtánál.. :D
16/L
én is ilyen vagyok és ezt mondják hogy legyek kicsit rosszabb, de nem, az nem én vagyok, legyél önmagad és amúgy a lányok többsége rendes fiúra vágyik az más kérdés hogy tajparasztokkal jönnek össze (a kivételektől elnézést kérek és remélem hogy megtalálják akikkel boldogok lehetnek :) )
LEGYÉL ÖNMAGAD!
ma 17:49:
Én domináns nőként írom ezt, előrebocsátom, és úgy, hogy még az enyhén "szolga" (sőt, a nagyon "szolga") típus is bejön, de: (és ez mindkét nemre vonatkozik)!
- soha ne veszítsd el az önérzetedet, ne legyél teljesen kapcsolatfüggő, legyen emberi tartásod! ettől lehetsz udvarias, kedves.
a "papucs" azonban mindkét nemnek olyan "semmilyen", unalmas, olyasmi, mint a langyos víz :)
az ilyen csajokat is hamar otthagyják, ez van..
ma 17:59
Azért jönnek össze "tajparasztokkal", mert szeretik a kihívásokat. Sajnos, ezt néha "bunkó" fiúkban vélik felfedezni.
De alapjáraton a kedves, rendes jön be mindenkinek. :)
Ez nem összekeverendő azzal, hogy unalmas az illető. Az sikertelen a lányoknál (és fiúknál is), aki unalmas.
Ha érdekes vagy, humoros, akkor nyugodtan lehetsz kedves, sőt! Ez a legnyerőbb párosítás.
Megfigyeltem, hogy itt is panaszkodik a sok állítólag "rendes" fiú, hogy nem ők kellenek a nőknek.
Nos, szerintem ők valójában nem valami "kedvesek" (itteni megnyilvánulásaikból legalábbis ez jön le), főleg nem érdekesek, vagy humorosak: valószínűleg folyton nyafognak, panaszkodnak, maguk alatt vannak, nem tudnak beszélgetni, magukba fordulók, érzékenyek.
Ezt keverik a "rendességgel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!