Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítsen mit tegyek!?!?
A barátom mesze lakik és azt szeretné hogy csináljak magamról egy olyan képet hogy csak fehérneműbe vok . Mit csináljak ????
Ha lehet normális válaszokat kérek ! Előre is köszi ! :)
14/L
Én is nagyon messze lakok a barátnőmtől aki 14 éves, és nemrég kértem meg ugyanerre, megtette, csak én nem mutogattam senkinek se hanem a telefonomban van és lejeleszvazva a mappa.
De ez én vagyok. :)
Egyébként előtte ő kért meg hogy fényképezzem le a farakam, szal nem én kezdtem :D
Ja és még annyi, hogy én nem a sexért kértem meg, mármint nem a sexre hajtok egyáltalán, teljesen normális kapcsolatban élünk 1 éve már.
És volt egy összeveszés senki sem élt semmivel vissza, mert az nagyon gyerekes, ennél érettebbek vagyunk.
Bár nem ismerlek titeket, hallgass a szivedre ne mindnekinek a válaszára, de megjegyzem, igazuk van a váalszolóknak, de az a baj, hogy nem ismerjük a pasid, őt te ismered, igy nem tudok véleményt mondani, csak elmondtam az én esetem.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!