Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap a szgép előtt ülök és vele msnezek. Mit csinálhatnék még?
Figyelt kérdés
Már majdnem eltelt a nyári szünet fele, de még nem csináltam semmit.:( A barátnőim nem érnek rá, és nem is a közelben laknak, barátom pedig nincs. Van egy srác, aki a szünet elején felvett msnre, Vele msnezgetek minden nap. Már megbeszéltük, hogy talizunk, de azért vele sem lehetek mindig... Mit csinálhatnék, amihez nem kellenek mások? Így nagyon uncsi a szünet.:(
16/L
2009. júl. 14. 17:25
2/15 anonim válasza:
írjál játékprogramot. akkor lesz rajongó táborod.
3/15 anonim válasza:
első hozzá szoló olvassa el alaposan "amihez nem kellenek mások?" ehhez kell ló. ha nem tud lovagolni akkor vlki aki vezeti a lovat.
5/15 A kérdező kommentje:
Eddig csupa értelmes válaszok...:D:D:D
2009. júl. 14. 17:34
6/15 anonim válasza:
17:32-esnek!
Nekem a "mások" ebben a szövegben azt jelenti hogy más emberek. Mivel hogy írja hogy a barátjával se lehet mindig... Netán olyan hülyének nézel, hogy azt gondolod nem tudom hogy a lovagláshoz kell egy ló? Na mind1...
Közbe eszembe jutott még egy dolog: elmehetnél fotózni valamerre.
7/15 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretem a lovakat, és alkalmam se nagyon lenne lovagolni tanulni, de köszi az ötletet.:) A fotózás az tetszik, az lehethogy meglesz.
2009. júl. 14. 17:44
9/15 anonim válasza:
vásárolgass. szépítkezz otthon, csupa ilyen csajos hülyeség :D deha éppen kialakulóban van egy kapcsolatod, akkor sztem ilyenkor mindig beindulnak a csajok ezekre a dolgokra :D
10/15 anonim válasza:
Esetleg nyári munka?Fagyizóban,újságosnál stb.bármi.Kapsz érte pénzt,társaságban is lennél és estére még el is fáradnál,de úgy éreznéd hasznosan telik a nyár.Persze,tudom,nem erre a válaszra számítottál,ez csak egy ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!