Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrülök ettől az érzéstől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrülök ettől az érzéstől, mit csináljak?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,és még nemvolt barátom, mert még sosem voltam igazán szerelmes.De megismertem 3 hónapja egy srácot, eleinte nem tetszett, de mostanra teljesen belehabarodtam.Róla szól minden gondolatom.. És ő is bókol, meg találkozni is szoktunk.Volt, hogy széplánynak nevezett,szíveket ír,mikor chatelünk... de van, hogy semmiségen is besértődik,vagy hogy pl elkezd levelekkel dobálni és röhög(nem kárörvendően,inkább csibészesen) mert én meg mondom, hogy hagyja már abba.De elég népszerű srác,és félek, hogy nem csak velem csinálja ezt(bár tudja, hogy én nem vagyok könnyen kapható).Szóval egyértelmű,hogy tetszek neki,mert mondta azt is,hogy lehetnék belé szerelmes,mert meg tudna szerezni engem.De kb egy hete beszéltünk utoljára egy kiadósat..2 napja meg pár szót.És azóta semmi életjel,pedig láttam is,hogy gépnél volt..Nem tudom kiismerni, nem tudom, most mi van..Nem akarok írni neki,mert minden lány ír neki,és én meg akkor 1 leszek a sok közül.Megőrülök,félek,szerelmes vagyok,sírok,örülök..egyszerűen nem tudom ezt elmagyarázni..Segítsetek!! A srác egyébként 18 lesz.

2012. júl. 20. 00:12
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Csak meg akar magának szerezni, hidd el.

Kihasználja, hogy tetszik neked és elcsavarja a fejed. Ne dőlj be neki.

2012. júl. 20. 00:14
 2/10 anonim válasza:
100%

Ne írj neki semmiképp! Teljesen jól írtad:" én meg akkor 1 leszek a sok közül"

Hidd el, hogyha komolyan tetszel neki, érez irántad valamit akkor keresni fog.

2012. júl. 20. 00:15
 3/10 A kérdező kommentje:
De nem tudja, hogy nekem bejön, mert én meg úgy viselkedek,mintha nem érdekelne,csak barátilag.
2012. júl. 20. 00:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Olyan tehetetlennek érzem magam,és hiába foglalom le magamat,nem bírom kiverni a fejemből,és én megbolondulok, ha nem keres!!! :(
2012. júl. 20. 00:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! Igazuk van az előző kommentelőknek. Ha akar majd keres. Remélem, hogy minden rendbe jön körülötted. Sok sikert kívánok!:(
2012. júl. 20. 00:38
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!:)
2012. júl. 20. 00:43
 7/10 Dittike1 válasza:

Szia:)

Lehet, hogy most én leszek a hülye, hogy ilyen tanácsot adok, de szerintem irj neki nyugodtan!És talán ezért: "De nem tudja, hogy nekem bejön, mert én meg úgy viselkedek,mintha nem érdekelne,csak barátilag."nem jelentkezik.Tetszel neki,mert nem lógott volna veled, nem irt volna neked, ha nem igy lenne.Csak talán megunta, hogy te nem léptél.Vagy nemtudom.Szóval szerintem beszélj vele, mondd el mit érzel.Ha nemjön össze, akkor mit veszítesz? Egy bunkó parasztot.:D De legalább fellélegzel, hogy elmondtad:D

Mert jobb megtenni és megbánni,mint megbánni,hogy nem tettem meg.-nemigaz?:)

2012. júl. 20. 10:39
 8/10 A kérdező kommentje:
utolsónak: köszi nagyon!! és rájöttem, igazad van,kockáztatni kell,mert végülis mindig ő keresett engem ,és sose én őt.:) majd megírom,h mi volt :)
2012. júl. 20. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem a jelenlegi legjobb abrátom a suli adonisza, mindenki odáig van érte, tudja is magáról, hogy jó pasi mert a csajok állandóan utána koslatnak. És nem is érdeklik ezek a csajok. Bezzeg én eléggé felkeltettem már az érdeklődését, mindössze annyival, hogy főleg személyesen beszéltünk és aktuális, érdekes témákról, mindig függőben hagytunk egy témát vagy emgkértem hogy mondja el erről-arról a véleményét és ezáltal elértem, hogy keressen, ő írjon... pedig ő is olyan hogy néha 3 órát végigbeszélünk, néha hetekig csak 2 szót. És tudom, hogy ha nagyon akarnám, lehetne ebből több is, de én megelégszem a abrátságával. Néha írok neki, de gyakran ő keres, nem látja rajtam hogy belehabarodtam volna és ez az amivel megfogtam. Lehet a srác tudja, hogy tetszik neked és ezért nem érdekli, emrt tudja hogy akármi lesz, te még ott vagy. ez nem jó (:
2012. júl. 25. 12:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért az ilyen "ne írj neki, meg ha akar úgyis keres" dolgokkal óvatosan. Mert mi úgy működünk, hogy "minek törjem magam egy jégkirálynő miatt, ha minden órában 20 lány ír rám, hogy a barátnőm akar lenni?" :D
2012. júl. 25. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!