Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél osztály szerelmes belém a fiúk közül, és ez már idegesítő! 5-es vagyok. Mit csináljak? ://
Figyelt kérdés
Írjatok légyszíves!!2012. júl. 19. 16:13
11/19 A kérdező kommentje:
5-es vagyok, azt csak úgy írtam.....
mivel bizonyítsam?
2012. júl. 20. 16:34
12/19 anonim 

válasza:

mondjuk egy képpel bizonyíthatnád!;)
13/19 A kérdező kommentje:
Nincs kamera a gépen......
2012. júl. 20. 20:20
14/19 anonim 

válasza:

nehogy már ne legyen egy kép a gépen rólad vagy esetleg facebookod nincs?
15/19 anonim 

válasza:

így van, így van :P kép csak van rólad a gépen nem kell kilinkelni, üzibe is jöhet:D 14/F
16/19 anonim válasza:
Bárki képét elküldheted..
És ha igaz..hát..bárcsak belém lennének ennyien szerelmesek..
17/19 A kérdező kommentje:
Nncs rólam a gépen.....
2012. júl. 21. 18:56
18/19 anonim 

válasza:

Muszáj volt az iPad-ot ideírni.. Csupán annyi a teendőd, hogy leszállj a földre. Ez alapján valószínűleg csak a pénzed miatt "szerelmesek beléd". Bár szerintem egy ötödikes fiú nem szerelmes, csak kíváncsi.
19/19 Égenjáró Lukács válasza:
Egyesek már csak jó nőnek születnek! :) Asszem ezzel meg kell tanulni együttélni... (bár én erről mit sem tudhatok, mert mint a nevem is mutatja, az én személyi számom egyessel kezdődik:)
Örülj neki, de vigyázz, hogy ne szállj el magadtól később sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!