Szerelmes lettem egy roma lányba, szerintettek mit csináljak?
A szüleim nem hiszem hogy elfogadnák öt és félek nekik elmondani. Egyépként szerintem tök normális család nem lopnak, dolgoznak és nagyon tiszták csak hát na ugy neveltek hogy romával soha! De szerintem ez hülyeség, nem szeretnék egy rasszista kutya lenni!!! ők is emberek mi. tudom hogy a Szüleim csak a jót akarják, de én nem akarok olyan lenni mint ők (rasszisták) nektek mi a véleményetek?
hogy mondjam el hogy egy roma lánnyal járok? Előre is köszönöm a Válaszokat!!!!!!!.
Szerintem kérdezd meg a csaj apját először ő mit szól hozzá. :D Ha nem hajt el a csába először akkor talán van értelme elgondolkozni a dolgon. Másrészt nem a csajjal lesz ott gond hanem a családdal. Olyan szívességeket fognak kérni tőled amit nemszívesen tennél meg. Vedd már a nevedre ezt meg azt meg stb... Kis hitel meg anyám kínja. Nem lesz ehhez képest 10perc nyugtod a csajjal. Ha meg nem jön össze a nagy szerelem akkor a család ellened lesz minden nap zaklatni fognak hogy tartozol ezért azért amazért. Én elhiszem hogy a csaj rendes de csak akkor működik az ilyen dolog ha pl saját magadhoz viszed a csajt a világ másik végére. Amúgy mindig a sajátjaihoz fog húzni. Ha csajnáak meg vannak testvéri azok folyton cseszegetni fognak hogy lássák milyen kemény gyerek vagy hogy a csajt megtudod e védeni meg méltó vagy-e te rá?
És mindíg kívülálló leszel még ha megtűrnek is.
Volt egy haverom 32 éves volt ugyanígy járt mint te. 3 éve öngyilkos lett mert nem bírta a nyomást. Állandóan zaklatták élete nem volt szegénynek. Mindíg tartozott valamért a családnak. Folyton beforgatták amiből nem tudott jól kijönni. Rafkós népségek a romák.. De te tudod.. Azért írd le hogy mi lett :)
XD kész..
Hát szerintem csak nem mernek pattogni.. Láttál te már romát közelről ?? Láttál te már romákat egymásközt hogy viselkednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!