Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen lányokjönnek be?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 11:27
1/12 anonim válasza:
hát aki állandóan ezt kérdezi az nem jön be.
állandóan azt hallgatni hogy szép vagyok? az se jön be.
az a lány aki tud önállóan létezni(nem szívja a vérem), az már bejön.
2/12 anonim válasza:
Nekem sokféle bejön.
De én szeretem az embereket. :oD
Sok mindenért lehet szeretni valakit.
A vámpírok tényleg nem jönnek be. (Még ha nem is a véremet szívják le, csak az energiáimat.)
Nem akarok mások pótszülője lenni. (Már nem~.) :oP
Testileg is elég tág a kör. Sokféle szépség van. Meg kell látni a másikban a szépet. Pl. ha egy lány kopasz, az is lehet szép. Egy duci is.
3/12 anonim válasza:
aki talpraesett,komunikativ,nemart ha enm sotet(gyors legyen a felfogokepessege),legyen nemi humora,ne legyen tul konnyuveru,ne legyen hisztis,ne legyen barbibaba,es erdekelje sokminden.Amugymeg legyen szep,ha az elobbi tulajdonsagok megvannak nem muszaly vilagszepe legyen csak csunya ne legyen.(remelem ertheto)
4/12 anonim válasza:
A gyönyörű mellűek. Én mellmániás vagyok. Mint egyébként a legtöbb férfitársam.
5/12 anonim válasza:
a masodik ironak igaza van,nincs senkinek egy konkret idealja mert azt ugyse talja meg,ha megtalalja is keves az eselye.Ha meglatsz egy lanyt vagy megtetszik vagy nem, ha igen johetnek a belso tulajdonsagok(amugy 3adik valaszolo voltam)
6/12 anonim válasza:
Egyik kedves haverom mondta, akiknek kinyitom az ajtót XD Végül is igaza van!:D
7/12 anonim válasza:
sportos, kedves
- nemkurv@típus -
legyen esze
8/12 anonim válasza:
Akinek szép sportos teste, feszes bőre van. A nyegle, puha, alaktalan lányok bénák.
9/12 anonim válasza:
tipikus PASI VÁLASZOK. Rögtön azt valljátok az üres fejű, kapaszkodós, nyekergős csajok nem jönnek be. Ám, ha jön egy bögyös, barna, hosszú hajú csajszi, rögtön feladjátok az előbb mondottakat. Most azt mondjátok, hogy fontos az önállóság, közben meg képesek vagytok 30 percen keresztül hallgatni a nyavajgását, csak mert tudod hogy este megdughatod... Tapasztalatból tudom hogy így van. Két barátom is volt, akik otthagytak egy liba miatt, mondván: szívem legyünk barátok.
10/12 anonim válasza:
Igen, ha látok egy bombázót megdugnám, de attól még nem azt választanám barátnőmnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!