Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyek rá egy csajt, hogy rám írjon chet-en?
Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 21:20
1/10 AvernusTriad válasza:
Írd neki: "Írj rám és meglepődök, jó?"
3/10 A kérdező kommentje:
LoL :) Tudtam, hogy ilyen komik lesznek .. Nem szokásom rá írni senkire .. ;)
2012. júl. 18. 21:24
4/10 omba válasza:
Hát erre miféle értelmes választ vársz?
Gondolj rá erősen!
Nem szokásod ráírni senkire, - hát akkor mi a baj.
Hátha neki sem!
5/10 anonim válasza:
Én amikor még suli volt egy osztálytársam lány nem ért a gépekhez és nincsen bátyja se és mondta a barátnőinek,hogy lassú a gépe oda mentem hozá mondtam neki,hogy facebook-on a szép lányoknak a gépük vírussal terjed amitől lelassúl a gép és ha kell segítség írj rám. És rámírt xD
De ,hogy ne legyen off mond neki pl ,hogy nem értesz a facebookhoz és csak visszaírni tudsz mert nem tudod,hogyan kell chatben írni az emberekre. De te ismered a csajt te tudod mit vesz bóknak és mit nem.
6/10 anonim válasza:
B.zdmeg ki nem szarj le hogy neked mi a szokásod? Ha beszélni akarsz vele vedd a fáradtságot és írj neki ne pedig tőle várd már el...
8/10 anonim válasza:
És nem akarlak megbánatni,de tényleg komolyan mondom,hogy ő magától úgysem fog rádírni....ÍRJ RÁ te,biztosan válaszol és ha kedves leszel,illedelmes,figyelmes és vicces,legközelebb majd ő ír rád :)
9/10 anonim válasza:
Várod hogy beléd essen erre nem teszel semmit mert nem szokásod ráírni senkire? -.-" akkor meg is érdemled!
10/10 anonim válasza:
kb. úgy vedd rá a csajt mint magadat :D
ha te se írsz rá ne várd el hogy majd ő rád ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!