Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen análvibrátort vegyek? Fiú vagyok.
Elhatároztam, hogy rendelek egyet, csak még nem tudom, hogy milyet és hogy honnan. Tudna valaki ebben segíteni? Webáruház-linkeket is szívesen fogadok, hátha valaki tud olyat mutatni, amit még nem láttam. Köszi.
Ja igen, nem érdekelnek a beszólások, aki ilyet ír, lepontozom!!!
Má nem azé, de aki nem próbálta a prosztata masszázst az ne szóljon be. Inkább próbálja ki...
És hát olyasmit kéne venni, ami illik az "alakodhoz" ami anatómiailag pont ott izgat
Nekem többek között ilyenem is van:
Nem vibrátor ugyan, de imádom, a kedvencem. Isteni orgazmusaim vannak tőle. Nagyon hasonlít a híres Aneros-hoz, de tized annyiba kerül. Itt találsz róla infót:
Előnye hogy nem kell fogni, mert a záróizmaiddal mozgatod, és nem is csúszik ki. Akár szex közben is lehet használni, én szoktam is. Nagyon megdobja az élményt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!