Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek egy 15 éves fiúnak?
Lányként ő hívja meg a pasit étterembe? Nekem az egy kicsit furán jönne le. Akkor inkább dobjon össze vmit saját kezűleg. Csirkemellet vmilyen szósszal és kész is. Én annak jobban örülnék mintha elvinne egy csaj étterembe. Csoki az meg kicsit snassz.
Biztos van neki vmilyen hobbija, ahhoz kapcsolódó dolgot nézz neki. Esetleg ha tudod a méretét, akkor vmilyen pólót, vagy felsőt. Vagy egy karkötőt esetleg (nem feltétlen nemesfémre gondolok), vannak jó bőrkarkötők is, vagy esetleg ha fém akkor gravíroztathatsz bele vmit.
Az igen
"Első válaszolónak üzenem hogy a kérdező nyilván nem az idióta válaszokra kíváncsi."
Ennel hulyebb valasz aligha lesz:
"A kérdésedre válaszolva: meg egy puccos étterembe"
Szerintem egy ilyne emebr nincs ma Magyarorszagon aki 15evesen puccos etterembe vinne...
Az egy mas korosztaly...
Egy éve ismered, és állítólag a pasid, mégis beskatulyázod egy "15 éves fiúnak"? Gondolom csak jobban ismered nálunk.
Amúgy ha összedobod a kedvenc kajáját, az nem rossz ötlet, ha nincs jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!