Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek egy 15 éves fiúnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek egy 15 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
A pasimmal már 1 éve járunk és nem tudom, hogy mit vegyek az évfordulónkra !!! Segitség !! Mit vegyek neki ??

#mit vegyek neki ?!
2012. jún. 25. 13:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kedves Zohan123:

Hidd el, adnék én normális választ, de azt csak normális kérdésre lehet. Miután a kérdező a "pasijával" egy éve jár, míg én (és egyébként ez rád is vonatkozik) semmit se tudok róla, így nem kezdek el még félig komolynak tűnő válaszokat se gyártani. Úgy vagyok vele, hogy életem 30 évében még nem volt problémám a hozzám közelálló emberkék megajándékozásával, pedig rengeteg évet úgy éltem le, hogy nem volt még internet se a közelemben (te ezt már nem értheted, mindegy). Úgyhogy kímélj meg a kioktatástól és esetleg próbálj olyan módon segíteni a kérdezőnek, ami a fejében lötyögő káposztalé használatát serkenti, hátha az segít a további életében.

2012. jún. 25. 13:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz legalább félig komoly választ adni neki akkor ne adj inkább semmilyent! -_-
2012. jún. 25. 13:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Igenis, értettem, ezentúl nem válaszolok neki, mert a te "vidd el vacsorázni egy puccos étterembe" válaszod annyit segített, hogy azzal már biztosan teljesen ki van segítve.
2012. jún. 25. 13:40
 14/20 anonim ***** válasza:

Zohan: Ha a leghulyebb valaszt kell keresni az eddigiek kozul a tied volt a legrosszabb, szoval nagyon el vagy tevedve.

Puccos etterembe 15evesen...

Alomvilagban elsz meg.

Ovszernek legalabb van aki orulne (egyertelmu jel:p)

2012. jún. 25. 13:41
 15/20 anonim ***** válasza:

Hát a puccos étterem tényleg csak félig volt komoly. :D

Viszont egy eldugott kisvendéglő jó lehet. Vagy akár csak egy salibár, mindegy, csak eldugott, hangulatos legyen. Fizethetitek felesbe is, és akkor közös ajándék volt, egymásnak. A lényeg, hogy emlékezetes legyen.

2012. jún. 25. 13:45
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem 15 volt a párom mikor megismerkedtünk 8 hónapos levelezgetés után és mikor először meglátogatott, kapott tőlem csokit, tolat és egy kis elefántot egy ajándékboltból. Nem is drága, de gondoltál a hasára is és adtál neki valami maradandót.
2012. jún. 25. 13:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Majd a kérdező eldönti hogy számára hasznos-e a válasz amit adtam, egyébként óvszert bármikor vehet a fiúnak. :D
2012. jún. 25. 13:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Na most nem értem. Akkor most te döntöd el, hogy hasznos volt-e egy válasz, vagy a kérdező? :))
2012. jún. 25. 14:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát még jó hogy a kérdező dönti el, mert ő nem tudja hogy mit adjon a fiúnak.
2012. jún. 25. 14:17
 20/20 anonim ***** válasza:

Ezesetben engedd meg, hogy idézzek tőled:

"Első válaszolónak üzenem hogy a kérdező nyilván nem az idióta válaszokra kíváncsi. "

Nomost akkor mégis te döntöd el, hogy melyik válasz hasznos?

2012. jún. 25. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!