Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar szerintetek valamit?
Én 18 éves hetero fiú vagyok. Van egy 16 éves fiú barátom és eléggé érdekesen viselkedik velem szembe. Eléggé sűrűn céloz arra hogy én meleg vagyok és hogy én szeretem a f@szt. Szokása neki hogy kiprodukálja azt hogy én foglalkozzam vele. Eléggé sűrűn volt már hogy a szemembe nézet és én valahogy azt éreztem legbelül hogy ő nem csak barátként néz rám.
Szokott ő lányokkal is csókolózni meg szexelni is de egyszer részeg állapotába elmondta hogy neki nem esik jól lánnyal.
Meg régebben volt hogy elmentünk discoba és ő 3-4 lánnyal is smárolt de úgy váltogatva őket, és amikor haza értünk kérdezte hogy féltékeny vagyok-e?? Én meg mondtam neki hogy kurv@kra nem féltékenykedek. ő meg azt mondta hogy egy részben. Aztán mondta hogy van egy másik fele is a dolognak amit én is érzek meg ő is tudja (ezt nem nagyon tudtam értelmezni).
Másnap rákérdeztem tőlle a dologra és azt mondta hogy van egy titka rollam amit azért nem mondhat el mert akkor más szemmel néznék rá.
Szerintetek?
De aranyos!
Szerintem is biszex a srác és mint írtad, hogy azt mondta, hogy: "van egy titka rollam amit azért nem mondhat el mert akkor más szemmel néznék rá."
Magyarán beléd szeretett és nem szeretné elmondani, mert más szemmel nézne rád.
Igazatok lehet megint eszembe jutott egy esemény
unakotesómékhoz elmentünk valamelyik nap én és ez a fiú egy lány meg unokatesóm és a kapuba megfogott ez a srác de tökre hülyeség volt az és a kapuban kint dumáltunk kijött a lány szólni ennek a fiúnak (a lánynak tetszik ez a fiú) hogy jöjjön be és ez a fiú azt mondta a lánynak .
-Huzzál má befelé nem látod hogy vele beszélgetek.
Hát.
Én hasonló esetben voltam érintett csak épp a másik oldalról x)
Nehéz kérdés
Valamilyen szinten másként is kéne vele viselkedned, de leginkább ugyanúgy.
Ha tényleg szerelmes beléd (nem csak testi vonzalmat érezd) gondold bele milyen lenne ha egy lánnyal hasonló helyzetben lennél neked mi esne rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!