Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Party arc vagy átlagos fiúk?
Figyelt kérdés
Lányok, nektek csak a party arc, laza csavó, zselés haj ... jön be? Sima átlagos fiúk már nem is?2009. júl. 14. 08:51
11/14 anonim válasza:
Azt írtam, hogy inkább jellemző. Eddig még nem sok kopasz nagydarab állatot láttam még rock koncerten.
12/14 anonim válasza:
Szörnyű, hogy mennyire tele vagytok előítéletekkel.
Nem azt a stílust képviselem, de attól, hogy valaki "partyarc", még lehet értelmes, kedves, jó fej emberke.
És egy "átlagos fiú" is lehet egy orbitális bunkó.
Egyébként nem igazán értem, hogy mit értesz "átlagos fiú" alatt. Az öltözködésbeli stílus nem minden. Az a lényeg, hogy jól megértsük egymást. Ha ezt egy "átlagos fiúval" érem el, akkor ő tetszik, ha egy "partyarccal", akkor ő. Ennyi.
13/14 anonim válasza:
inkább átlagos fiúk... egy partyarccal nem szívesen járnék, mert nem szoktam bulizni... az a fiúnak se tetszene, ha nem engedném elmenni. nekem az nem kell, h amíg én itthon ülök, ő ki tudja hány lánnyal smárol... amúgy zselés haj se igazán jön be.
14/14 anonim válasza:
Ennyi általánosítás kevés kérdésben fordul elő (:
Nekem mindegy, hogy parti arc vagy átlagos, lényeg, hogy normális, intelligens legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!