Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Party arc vagy átlagos fiúk?
Én utálom az ilyen kis "party arcokat" ahogy te mondod.
Inkább legyen átlagos.
Nekem tetszik ha egy fiú szeret bulizni :) Normális kereteken belül, tehát drogot semmiféleképpen ne használjon, piát pedig mértékkel. Egyébként az átlagos fiúkkal sincs bajom :)
17/L
ha megfigyeled a párokat az utcán akkor láthatod hogy hasonlítanak egymásra. stílusuk, öltözködésük, minden. az emberek jobban megértik egymást a hozzájuk hasonló emberekkel.
egyértelmű, hogy egy plázacicának egy 'party arc' barátja van, egy rockercsajnak pedig egy rockersrác. közösen mehetnek bulizni, közös/hasonló dolgokat szeretnek, nem lesz annyi félreértés....:)
nekem nem jön be a zselézett haj amúgy, mert imádok a srácok hajában 'turkálni'. és igazából szerintem egy 'átlagos' fiú sokkal jobb társ mint egy partyarc. de ez csak az én véleményem.
16/l
Nem kedvelem a party arcokat, és az unalmas átlagembereket sem. Nekem egy őrült pasi kell, akivel jókat lehet szórakozni, lehet vele bulizni menni, nem fintorog ha szökőévente berúgok (miért csak a pasik ihatnak? :P), mégis szeret és megbízhatok benne.
Öltözködésben pedig nekem az alter jön be. Nagybogyós nyaklánc, karkötő, színes ruhák... :) ja és félhosszú, nem zselézett nem vasalt haj
Én előnyben részesítem azokat akik nem "party arcok". És itt nem arra gondolok, hogy azt aki nem jár soha szórakozni...de maga a kifejezés, "party arc" eleve azt jelenti, aki rendszeresen bulizik, és szinte minden buliban megtalálható...:D ezzel nincs is gond, egy ideig. De aztán eljön az a kor amikor megkomolyodik és akkor azokat a lányokat környékezheti meg, akik az érettebb férfiakat részesítik előnyben, addig pedig maradnak a "partizós lányok".
Én nem járok bulikba, ill. félévente egyszer, de akkor is nehezen rágatnak el, mert nem vagyok oda érte...szeretek táncolni, de utálom, hogy sok pasi csurgatja a nyálát és taperol. Nem vagyok szende szüzecske, viszont ezt ki nem állhatom... Lehet, hogy ilyen szempontból kilógok a sorból. (mert a mai tendencia ezt mutatja)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!