Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, asszonyok! Mi az az 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, asszonyok! Mi az az 1 dolog, (tulajdonság, beszólás, akármi) amivel tuti leírja magát nálad egy hapsi?

Figyelt kérdés
Mondjuk tetszik és ismerkedtek.Arra vagyok kíváncsi,mi az,amitől azt mondod,vagy érzed,hogy:na,ebből tuti nem lesz semmi,így már nem is kell!

2012. júl. 18. 13:42
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
utolsó előtti:az elvált az kizáró ok?a gyerek is?miért?utolsó:mi?
2012. júl. 18. 14:30
 12/23 A kérdező kommentje:
ja értem köszi.
2012. júl. 18. 14:31
 13/23 anonim ***** válasza:
46%

Aztán vajon a sok istencsászárnő aki itt osztja az igét mit nyújt ezért cserébe? Ja, elnézést de a szex és a pénzköltés nem elég. Emberileg mit ad a kapcsolatba? Erről valahogy nem születnek több oldalas topikok.

35 ffi

2012. júl. 18. 14:39
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy kérdés a nőkhöz, lányokhoz. Válaszoltunk rá. Mégis miért kell így kiakadni rajta? Csak nem épp most ejtett valaki pofára?
2012. júl. 18. 14:43
 15/23 A kérdező kommentje:
Kedves Hapsi!fordítva is kiírom a kérdést holnap!Egyébként csak kíváncsi vagyok,ennyi.Rájöttem,hogy nálam,mi ez a dolog,amitől ki van zárva a kapcsolat,és érdekelt,hogy más is írja-e ezt!(Eddig még nem.)
2012. júl. 18. 15:04
 16/23 anonim ***** válasza:

Túl hosszú lista ez, nem is tudom hol kezdjem...

- butaság

- műveletlenség

- ha nincs semmi terve az életével, élősködő

- ha túl fiatal/túl idős hozzám

- érzéketlenség

- ha tenyérbemászóan viselkedik velem, idegesít

- szar humor/humortalanság

- ha azt hiszi, hogy fúúú de jó emberismerő, átlát rajtam

- ha azt hiszi, hogy hatalmas alfahím, és ő a csiklóvezér

- hímsovinizmus

- ha fikázza, lenézi a többi pasit

- gonoszság

- önsajnálás

- nyávogás, siránkozás minden sz*rért

- bármilyen mentális zavar

.

.

.

stb.

Sorolhatnám reggelig.:DDD

A listám néhány pontját remekül szemlélteti a # 13-as válaszoló. Na pl. az olyan s*ggfejektől menekülök, és minden értelmes nő ezt teszi.:D

2012. júl. 18. 15:06
 17/23 anonim ***** válasza:
45%

14-es

Nem, csak tele a padlás az ostoba zéró műveltségű nőkkel akik még ki is kérik maguknak, hogy miért kéne tudniuk Verne Gyuláról, a Wright fivérekről, s rácsodálkoznak hogy Cézár eredetileg nem kutya volt.

35 ffi

2012. júl. 18. 15:09
 18/23 anonim ***** válasza:

Mellőzzük a személyeskedést ha kérhetem.

2012. júl. 18. 15:11
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tehetek róla, hogy a "válaszod" szemléltette a kérdésre való válaszom egy részét. Gondoltam szólok, mégiscsak jobb, ha van konkrét példa, nem? :D

És ahogy jönnek az újabb kommentek, egyre inkább példa vagy. És akkor mi van, ha van sok műveletlen nő? Attól az összes az? Van legalább annyi műveletlen férfi is. Rengeteg a műveletlen EMBER. Minek kell lebontani nemekre, és általánosítani. 35 évesem lehetne több eszed is...

"Ja, elnézést de a szex és a pénzköltés nem elég. "

SZÁNALMAS VAGY. És akkor így ne személyeskedjek (nem, nem kérheted, bocs. :D). Kikérem magamnak az eszméletlenül fostos, általánosítgató kommentjeid. És sok másik nő nevében is kikérem magamnak. Attól, hogy te találkoztál pár ilyennel, rá kell húzni mindenkire, vagy legalább a női nem túlnyomó részére? Hát gratulálok. Utoljára 15 évesen csináltam ilyet, hogy ilyen szinten megbélyegeztem egy széles társadalmi réteget.

Taps.

2012. júl. 18. 15:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Szélsőséges nézeteket vall, gyűlölködik, dohány, drog, alkohol, felsőbbrendűségi érzése van, agresszív, erőszakos.
2012. júl. 18. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!