Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondanám, hogy eltiltottak a szgéptől, akkor előbb el hívna talizni? :D
1 hónapja felvett egy srác msnre, akit látásból ismerek. Azóta minden nap msnezünk, és mondta, hogy talizhatnánk már, de már pár hete húzódik a tali... azt hiszem lusta felkelni a gép elöl (mondta is), ezért húzódik a tali. De én már kezdem unni, hogy csak msnen keresztül társalgunk. Arra gondoltam, hogy egyik nap azt mondom neki, hogy eltiltottak a gép elöl, és csak pár nap múlva lehetek újra gépközelben.:D Beadnám neki, hogy mennyire uncsi lesz, stb. Vajon akkor ki hívna talizni?
|lécci csak azt ne mondjátok,h hívjam el inkább én:)|
16/L
Szerintem nem fog hallgatni ránk, túl primitív ahhoz. Meg fogja bánni a kedves kérdező az elfecsérelt idejét, de ő tudja.
Majd, ha egyszer találkozik egy igazi sráccal rájön, de addig neki ez a normális és el sem tud képzelni jobbat, mint láthatjuk. Majd idővel talán felnő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!