Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha azt mondanám, hogy eltiltot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondanám, hogy eltiltottak a szgéptől, akkor előbb el hívna talizni? :D

Figyelt kérdés

1 hónapja felvett egy srác msnre, akit látásból ismerek. Azóta minden nap msnezünk, és mondta, hogy talizhatnánk már, de már pár hete húzódik a tali... azt hiszem lusta felkelni a gép elöl (mondta is), ezért húzódik a tali. De én már kezdem unni, hogy csak msnen keresztül társalgunk. Arra gondoltam, hogy egyik nap azt mondom neki, hogy eltiltottak a gép elöl, és csak pár nap múlva lehetek újra gépközelben.:D Beadnám neki, hogy mennyire uncsi lesz, stb. Vajon akkor ki hívna talizni?

|lécci csak azt ne mondjátok,h hívjam el inkább én:)|

16/L

2009. júl. 13. 23:09
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Remélem fogok tudni neki legalább olyan jó élményeket nyújtani, mint amiket a szgépje, és akkor majd kimozdul a gép elöl.:)

Nem tudom, mit mondok neki, miért tiltottak el.:D Ezt még holnapig (azaz ma délutánig) kitalálom. Lehethogy az lesz, amit mondtál, hogy visszapofáztam.:D:D Nem tudom, engem nem szoktak eltiltani a géptől... adhatnátok még tippeket, mit mondjak...:D

2009. júl. 14. 01:22
 12/24 anonim ***** válasza:
ha nekem a barátnőmmel (ha lenne :/ ) kéne taliznom, rögtön szaladnék, nem a géppel foglalkoznék :D
2009. júl. 14. 01:23
 13/24 anonim ***** válasza:
Hát már ne is haragudj, de nagyjából sz*rik a fejedre, ha bevallotta, hogy lusta felkelni a géptől... Kezdjük itt, a másik az, hogy nem praktikázni kell... Én is nyuszi vagyok, mégis én hívtam el a mostani barátomat anno randizni. De szerintem nem éri meg. Én is elég sokat kockulok, de ha a barátomról van szó, szaladok.
2009. júl. 15. 23:04
 14/24 anonim ***** válasza:

heló

arra nem gondoltál h fél?? izgul és halasztani akarja???én is kocka vok és én is be lenék tojva hamarosan leszek is

de nem halasztanám el xD de télleg szentem csak fél

2009. júl. 15. 23:14
 15/24 A kérdező kommentje:

Hát már ne is haragudj, de én nem Te vagyok, és nem fogom elhívni.:) Azt akarom, hogy Ő hívjon el. Nem tudom, ebben mi a rossz...

Lehethogy tényleg szarik a fejemre, de akkor miért vett fel msnre, és miért ír rám minden nap msnen, és miért csak velem msnezik mindig?

Amúgy lehet van benne valami, mert én is szaladnék, ha a barátom hívna, de ilyen jó srác még nem hajtott rám.:$ És úgy néz ki, hogy Ő az álompasim.:D Ő a tökély... csak az az egy baj van vele, hogy kicsit kocka. De ez nem baj, mert én is.:D És megértem, hogy lusta felkelni a gép elöl, megfürödni, hajatmosni, hajatvasalni, tiszta ruhába bújni, és 3 utcányit gyalogolni ilyen melegben.:D

2009. júl. 15. 23:14
 16/24 anonim ***** válasza:
előző vok és ha ezt csinálnád én is bisztos talira hívnálak
2009. júl. 15. 23:16
 17/24 A kérdező kommentje:

köszi:))

de lehethogy csak fél.. de nemhiszem:D vagy nemtom:D

2009. júl. 15. 23:18
 18/24 anonim ***** válasza:
Áháá, már értem. Nem szóltam. Mi nem ebbe a vasalthajú msn-függő csoportba tartozunk... Nektek elég az msn-en nyaljuk egymást-dolog, normális embereknek nem. Én elhívtam, és legalább nekem másfél éve van egy boldog kapcsolatom, te ezért lekezelsz, és pattogsz az msn-es pasiddal. K*rvára érdekelheted, ha HÁROM UTCÁNYIT nem tesz meg érted...:D Sok sikert hozzá, talán két év múlva rászánja magát, hogy egyáltalán megtegye ezt a nagy utat ;)
2009. júl. 15. 23:20
 19/24 anonim ***** válasza:
Mekkora egy kö.cs.ög kur.va vagy.Ha aztszeretnéd hogy legyen köztetek valami meg találkozni akkarsz vele akkor TE MIÉRT NEM TESZEL ÉRTE ? Ne várd hogy kinyalják a segged és ő hivjon el téged.Ha te akkarsz töle valamit akkor tegyél is meg mindent érte.Azért mert lány vagy nemkell elvárni hogy mindent a fiu tegyen meg érted.És elárulom neked hogy nálam ugy müködik hogyha találkozok egy lányal és a randira pár nappal nem hiv fel vagy nem ir smst akkor az a csaj felejtős mert nemfogok egy csak útán sem szaladgálni ha ő is akkar valamit ő is kezdeményezhet egy kapcsolat 2 oldalú és nemcsak a fiunak kell lóholnia.
2009. júl. 16. 00:26
 20/24 A kérdező kommentje:
én életem. ennyi.:) nem hiszem, hogy attól még qrva vagyok, hogy elvárom, hogy a srác hívjon randira.
2009. júl. 16. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!