Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondanám, hogy eltiltottak a szgéptől, akkor előbb el hívna talizni? :D
1 hónapja felvett egy srác msnre, akit látásból ismerek. Azóta minden nap msnezünk, és mondta, hogy talizhatnánk már, de már pár hete húzódik a tali... azt hiszem lusta felkelni a gép elöl (mondta is), ezért húzódik a tali. De én már kezdem unni, hogy csak msnen keresztül társalgunk. Arra gondoltam, hogy egyik nap azt mondom neki, hogy eltiltottak a gép elöl, és csak pár nap múlva lehetek újra gépközelben.:D Beadnám neki, hogy mennyire uncsi lesz, stb. Vajon akkor ki hívna talizni?
|lécci csak azt ne mondjátok,h hívjam el inkább én:)|
16/L
Köszi a válaszokat!:)
Remélem fogok tudni neki legalább olyan jó élményeket nyújtani, mint amiket a szgépje, és akkor majd kimozdul a gép elöl.:)
Nem tudom, mit mondok neki, miért tiltottak el.:D Ezt még holnapig (azaz ma délutánig) kitalálom. Lehethogy az lesz, amit mondtál, hogy visszapofáztam.:D:D Nem tudom, engem nem szoktak eltiltani a géptől... adhatnátok még tippeket, mit mondjak...:D
heló
arra nem gondoltál h fél?? izgul és halasztani akarja???én is kocka vok és én is be lenék tojva hamarosan leszek is
de nem halasztanám el xD de télleg szentem csak fél
Hát már ne is haragudj, de én nem Te vagyok, és nem fogom elhívni.:) Azt akarom, hogy Ő hívjon el. Nem tudom, ebben mi a rossz...
Lehethogy tényleg szarik a fejemre, de akkor miért vett fel msnre, és miért ír rám minden nap msnen, és miért csak velem msnezik mindig?
Amúgy lehet van benne valami, mert én is szaladnék, ha a barátom hívna, de ilyen jó srác még nem hajtott rám.:$ És úgy néz ki, hogy Ő az álompasim.:D Ő a tökély... csak az az egy baj van vele, hogy kicsit kocka. De ez nem baj, mert én is.:D És megértem, hogy lusta felkelni a gép elöl, megfürödni, hajatmosni, hajatvasalni, tiszta ruhába bújni, és 3 utcányit gyalogolni ilyen melegben.:D
köszi:))
de lehethogy csak fél.. de nemhiszem:D vagy nemtom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!