Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy muszlim férfi tud igazán szerelmes lenni? Hogy hinni is lehessen neki? Azt lehet tudni?
Az én barátom is muszlim (afganisztáni), de sajnos sok rosszat hallok róla, a szemembe pedig mindent olyan simán letagad, hogyha nem többen mondták volna, még a végén neki hinnék. :/ Hogy szeret, mindig mondogatja, most el is akar utazni Magyarországra, hogy lásson engem. (Európában él) De biztos lehetek benne, hogy nincs hátsó szándéka? :/
Mert a környezetemben (család, barátok) mindenki inkább lebeszélne róla.. :/
Köszönöm a válaszokat! :)
Sajnos értem mire gondoltok, és igazatok is van. De azért egy ici-picit reménykedek, hátha...:):/
Kedves Kérdező!
Pontosan 2 hete szakítottam meg mindenféle kapcsolatomat afganisztáni párommal, akivel 2,5 évig éltem boldog párkapcsolatban. Májusban kérte meg a kezem, állandóan arról beszélt, hogy hamarosan összeházasodunk, mennyire várja, hogy gyermekünk legyen..
2 hete jelentettem be neki, hogy terhes vagyok, de neki nem kell a házasságon kívüli gyerek, időközben kiderült, hogy a családját azért "rejtegette" előlem, mert otthon felesége van...
Ő is ilyen volt, nem imádkozott, nem tartotta a Ramadánt, bulizott, ivott. Azt gondoltam ős is "európaiasodott". Hát mégsem...
Nyilván bármely nemzetiségű férfi képes átvágni, de azért tényleg nagyon óvatosan, mindig nyitott szemmel!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!