Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki úgy szerelmes a másikba, hogy nem ismeri?
Figyelt kérdés
Külföldön láttam meg az illetőt, más nyelven beszélt, helyi volt, szóval mondhatni elérhetetlen. Ettől függetlenül megvolt a szemezgetés és szerelmes voltam belé(ha lehet annak nevezni, mert egy szót se beszélgettünk) Akkor azt gondoltam, hogy úgyis elfelejtem, meg hogy ez csak hirtelen fellángolás, de majdhogynem 1 év telt el és még mindig itt van előttem... De nem láthatom, a nevét se tudom és ez nagyon fáj..., ez már szerelem, úgy hogy nem is ismerem? Hogy tereljem el róla a gondolataimat?2012. júl. 15. 22:50
1/9 seCt válasza:
lehetsz velem is volt már hasonló. keress egy magyar szépséget (:
2/9 anonim válasza:
én neten keresztül szerettem bele a pasimba, nem láttam képen se, ennek már 4 éve :)
3/9 anonim válasza:
Nem. Nem belé vagy szerelmes, hisz nem ismered, hanem egy illúzióba amit/amilyennek elképzelted.
4/9 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak: hmmm ez valóban igaz :'(
2012. júl. 15. 22:54
5/9 anonim válasza:
hjajj velem is volt ilyen... épp üzleti tárgyaláson voltam, idegen nyelven kellett beszélgetnem ügyfeleimmel, mikor azonban megláttam egy meredten álló srácot aki csak engem nézett... elég szerencsétlennek tűnt de sokat szemeztünk és azóta se tudom kiverni a fejemből a kis arcát. ennek 1 éve már. nem bezséltem vele soha nem is tudom kicsoda, de azóta is szerelmes vagyok belé.:)
6/9 anonim válasza:
Emberek, gondolkodjatok. Ilyenkor mégis kibe vagytok szerelmesek? Nem a nevére gondolok. Nem tudjátok megmondani, hiszen nem is tudjátok, hogy milyen valójában az illető. Egy szép szempárból nem derül ki, hogy milyen ember, kicsoda ő valójában, a szerelemhez pedig szükségesek lennének ezek. Vonzalom, titokzatosság, fellángolás, de nem szerelem!
8/9 anonim válasza:
Persze, hogy lehet.
En sem ismerem Johnny Deppet, megis szerelmes vagyok bele:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!