Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba? (lejjebb)
Nem vagy csodabogár! Te egy teljesen normális gondolkodású ember vagy, hidd el, ilyennek kéne mindenkinek lennie.
Azok a lányok meg... úúúáááhhh... mire betöltik a 18-at, szétk.rt pinájú ribancok lesznek. Büszkék lehetnek magukra... Az ilyenek annyit nem érnek, hogy leköpd őket, most ez elég durván hangzik, de végülis így van. Szánalmasak...
Az ezeket istenítő fiúk meg még szánalmasabbak... Hogy lehetnek ennyire IGÉNYTELENEK? Nem zavarja őket, hogy oda teszik be a legféltettebb kincsüket, ahol már a fél suli/falu/város megfordult?! Engem a hányás kerülgetne...
Ma már annak van értéke, ha semmire se tartod magad, úgy viselkedsz mint a kisebbség... Csak sajnálni tudom ezeket az embereket...
19/L
Ha úgy vesszük,a kissebségbe tartozunk(én is ezt a elvet vallom),de egyébként sokan vannak még akik így gondolkodnak,azonban ha kikerülnek egy buliba vagy bárhova,ahol a töbség "hülye",akkor ők is felveszik azt a stílust,h ne érezzék magukat egyedül és ne legyenek kiközösítve.Mert sajnos olyan világ van,h ha valaki normálisan gondolkodik és cselekszik,akkor azt kiközösítik.Ezt magamról tudom:S és sajnos a lányok sem néznek rád jobb szemmel,mert ők ugyan tudják,h te vagy aki jó és okos,de megint a töbséghez kell csatlakozniuk,mert őket is kiközösítik.
Ez a világ és nem lehet mást mondani!
Reaper!
A kommented kinek szól a kérdezőnek v 16.42-nek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!