Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bennem van a hiba? (lejjebb)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba? (lejjebb)

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves srác vagyok,de kicsit "csodabogárnak" tartanak..ha még Én nem is érzem magam annak. Sok barátom-nak az a csaj a menő,akit már 14-15 évesen 8-an,10-en végig.... Én tudom értékelni,ha egy lány,"kicsit" tovább is megtudja őrizni szüzességét. Én vagyok ennyire lemaradva,vagy már teljesen megkergült a világ?!
2009. júl. 13. 20:28
1 2
 1/13 anonim válasza:
93%
Őszintén megmondom: Neked van igazad. Én is így gondolom, a lány addig maradjon szűz, ameddig csak lehet, úgy értem először nem ártana befejezni az iskolát, stb... attól nem lesz senki sem menő ha már nem szűz. Nem jobb az, ha 14 évesen már véletlenül terhes lesz ...
2009. júl. 13. 20:33
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Barcsak minden korodbeli srac igy gondolkozna....
2009. júl. 13. 20:55
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Tisztellek, hogy így gondolkodsz ! :)
2009. júl. 13. 21:32
 4/13 A kérdező kommentje:

Tehát akkor nem velem van a hiba! Most megnyugodtam! :)

A másik része a dolognak az,hogy a barátaim nagyrésze parázik,hogy "Basszus,16 vagyok,és még szűz..."...hát Én ezen annyira nem döbbentem le. Mintha összeomlana a világ ha nem dug** meg csajt XY korodig. Nem értem őket. Én nem érzem úgy magam,mintha ellennék késve. Számomra ez 1 kicsit elszomorító...:(

2009. júl. 13. 22:38
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Én 19 vagyok és szűz. A világ züllött, te vagy az értékes. Bár a nők is így gondolnák!
2009. júl. 28. 16:36
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Jó a gondolkodás módod ne aggódj.:)

A barátaidnak meg nem kell aggódniuk, hogy 16 évesen szüzek.

Nekem viszont aggódnom kell 22 éves fiú vagyok és szűz.:((

2009. júl. 28. 16:42
 7/13 anonim ***** válasza:
19%

le maradsz mindenről puhap.csű.

én mindenhéten megd.gok egy csajt. szóval neked nem marad szüz p.nci...

-ReapeR-23/F

2009. júl. 28. 17:13
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
Hidd el, nem Benned van a hiba, épp ellenkezőleg...Becsülendő, hogy manapság még valaki így gondolkozik, ráadásul fiú. Most még lehet, hogy a butább emberek ez miatt cikiznek, mert ebben a korban ez a "menő", de a későbbiekben csak becsülni fognak érte, akik meg nem, azokkal nem is érdemes foglalkoznod! :) Állj ki az elveid mellett, ne hallgass másra, csak a szívedre, Neked van igazad! :)
2009. júl. 28. 17:36
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
21 éves lány vok, 20 évesen vesztettem el a szüzességem, addig tartogattam, olyannak szántam magam akinek igazán kellettem és sosem bántam ezt meg, szval vannak még norm. erkölcsös emberek, igaz sajnos kevesen .. értelmes fiú vagy, és örülök h így gondolkodsz :)
2009. júl. 28. 18:41
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem benned van a hiba:) És majd ezt a többiek is be fogják látni,csak ők még gyerekesen gondolkodnak.A lányokról pedig akik ilyen idősen már számolatlan pasival voltak együtt....belátják majd mennyire elszúrták...
2009. júl. 28. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!