Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az japán meg korea mánia a csajoknál?
Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 01:33
11/19 anonim válasza:
Mert szerinted egy nő nem lehet szép smink nélkül?
13/19 anonim válasza:
csak a csajoknál aszed? :D
pl nálam is
f18
14/19 anonim válasza:
Hülyeség az egész. Éveket elkúrnak ezekre a marhaságokra az életükből, ábrándoznak, aztán semmi nem lesz az egészből. Aztán ha mégis belebotlik egy japán ellenkező neműbe akkora pofára esés lesz, hogy felvágják az ereiket.
15/19 anonim válasza:
hehe :D Vicces mert én lassan a második x-et nyomom és kicsi szaros korom óta imádom Japánt bár most áttértem a Koreai kultúrára is .:))Nem tartom valószínűnek , hogy megunnám , mert az ő kultúrájuk teljesen más mint a miénk , a zenéik is sokkal jobbak és az emberek is tisztelettudóbbak .^^Jó persze rengeteg lányka azért szereti őket mert helyesek.Az meg tévhit , hogy az Ázsiai kuki kicsi lenne ...:D az övéké a második legnagyobb a rangsorban..:D
16/19 anonim válasza:
Hogy mért szeretjük? Például itt a zenére gondolok és a kultúrára. Az idolok megdolgoznak minden fellépésükért. Mielőtt debütálnának 3 vagy még több évig gyakornokok. Ők eredetiek nem úgy mint az Amerikai tömegzene. Ez csak egy ok a sok közül.
17/19 anonim válasza:
Tényleg sokkal tisztelettudóbbak.Ha megnézel egy sorozatot vagy akármit,amikor találkoznak valakivel nem csak úgy beköpik hogy "csá" , hanem még meg is hajolnak.És a tehetségkutatókban is előadás előtt és után is meghajolnak hogy megtiszteljék a közönséget és megköszönjék hogy meghallgatják őket.Itthon ilyet nem látsz.
18/19 anonim válasza:
Tudod én imádom Koreát, de nem tudnám megmondani, hogy konkrétan mért szeretem őket, csak így van. Van valami az országba, ami azonosult velem. Otthon érzem magam, bodog vagyok, amikor Koreával kapcsolatos dolgokkal foglalkozom. :)))
Ha, azért kérdezted, mert van egy csaj aki tetszik és nem érted mi nála ez az örület, akkor csak fogad el. Ellene úgy sem tehetsz:).
Az meg megint más, amikor a k-pop-ba vannak bele szerelmesedve, mert a k-pop-osok néznek csak ki olyan szexin meg édesen meg coolon más nem. :)
De ezt sokan nem is tudják vagy nem fogják fel, hogy lehet, hogy más nem úgy nézki hiszen milyen menők.(Megsugom a neveltetés teszi.)
19/19 anonim válasza:
Nos csak igazat adok az előttem szóloknak...és nem csak azért szeretjük őket mert helyesek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!