Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi a fontos: hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a fontos: hogy téged szeressenek, vagy hogy te szerethessél?

Figyelt kérdés
19/F Én utóbbit favorizálom.
2012. júl. 17. 00:22
 1/10 AvernusTriad ***** válasza:
Oda-vissza.
2012. júl. 17. 00:23
 2/10 anonim ***** válasza:
mindkettő
2012. júl. 17. 00:24
 3/10 anonim ***** válasza:
ha adok..kapjak!!érzelmekkel tele.
 4/10 anonim ***** válasza:
Engem szeressenek,de nagyon nagyon.És a részemről ez ugyanúgy szintén.
 5/10 anonim ***** válasza:
szeretek szeretni nagyon de ha nem viszonozzák kellő képpen én tovább állok... most is ez van..
 6/10 anonim ***** válasza:
Hogy engem szeressenek. Bér ne annyira, hogy a terhemre legyen.
2012. júl. 17. 00:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindkettő, bár az utóbbi jobban.
2012. júl. 17. 00:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő. Nagyon rossz úgy szeretni, hogy a másiknak nincs rá igénye. És rossz úgy szeretve lenni is, hogy nem tudod viszonozni. Csak kölcsönösen jó!
2012. júl. 17. 11:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Én tudok nagyon-nagyon szeretni, és engem is lehet nagyon szeretni.

Szóval legyen jó arányban, és működik:)

18L

2012. júl. 17. 14:09
 10/10 anonim válasza:

Ez vércsoporttól is függ.

Általában a nullás vércsoportúak kedvezményezők, ők akkor érzik jól magukat, ha adhatnak, de könnyű őket elnyomni. Ők olyanok, mint egy hátvéd, mint valami fényőrök, akik azért vannak, hogy segítsenek. De ha egyszer megalázod, vagy tönkreteszed, soha többé nem fog kedvesen viszonyulni se hozzád, se máshoz.

Nekik untig elegendő, ha megfelelhetnek, ha érzik, hogy hely van számukra. Nem bírják a lekezelést!

Az A és B vércsoportra a domináns jellemző. Általában ez a vércsoport igényli a szeretetet, de nem igazán ad. Nekik az a fontos, hogy kényeztetve legyenek, akkor érzik magukat jól. Ugyanakkor mindig a központban, vagy ahhoz közel állnak. Mintha azt éreztetnék, ők valakik.

Az AB-ről annyit, változó mentalitású, olyan, mint a Vénusz, kiszámíthatatlan, szeszélyes. Adnak is, de kérnek is.

Mentalitása hasonlít az A és B-hez, központban szeret lenni, de közben meg is akar felelni. Könnyen megváltoztatja álláspontját.

A Juniorról és a Langereisről még nincs információ.

2012. dec. 3. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!