Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire fontos, hogy egy lány tudjon főzni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 15:40
2/19 anonim válasza:
Semennyire mert én szeretek és tudok is :D
3/19 okoska31 válasza:
ha mutat hajlandóságot, hogy megtanuljon - én meg persze arra, hogy a kísérleteket is megegyem -, akkor nem gáz.
Vagy valamit nagyon kell tudjon, hogy soha ne.
De azért legalább a gyerekeknek majd igen.
Senki nem úgy jön a világra, hogy tud főzni. És a szülő-szálloda mellett nem is nagyon van rászorulva.
4/19 anonim válasza:
Jó ha tud, de az sem tragédia ha nem tud, mert én is szeretek / tudok főzni.
5/19 anonim válasza:
Pozitív tulajdonság, főleg, ha hosszú távra tervezem vele az életemet. De messze nem a legfontosabb.
6/19 anonim válasza:
nem fontos ! inkább keressen annyi pénzt hogy befizessek valami étterembe menüre mert mint tudjuk a világ legjobb szakácsai nem a nők !
7/19 anonim válasza:
Korlátolt mértékben, de el tudom látni magam élelmiszerrel a gasztronómiai tudásom alapján, de hosszú távra egészen biztos, hogy nem terveznék olyan lánnyal, aki nem tud főzni, mert szexista vagyok és a konyhában nem nekem van a helyem. :)
8/19 anonim válasza:
A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!