Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire fontos, hogy egy lány tudjon főzni?
Engem most kezdett el érdekelni a főzés, szeretek is nagyon, meg egyre több mindent meg tudok csinálni, szinte már napi szinten én főzök itthon.
Viszont vegetáriánus vagyok, így a húsokkal van egy kis bajom, mert megfogni se szeretem pl a nyers húst. De túlléptem önmagamon, sült/rántott húst csináltam már, de pörköltre egyszerűen nem vagyok hajlandó. Ha anyukám pörköltöt csinál, akkor én még a szobám ajtaját is becsukom. Apukám meg mindig azzal riogat, hogy hogy lesz nekem pasim, ha nem főzök soha pörköltöt x(
Amúgy 18 vagyok.
"a pasitól is elvárom, hogy ne kerülje el a konyhát."
Én speciel sűrűn járok oda. Főleg, ha finom étel illatozik. :DD
Amúgy én főzni nem tudok, de segítek hagymát pucolni, répát vágni, ilyemik. (F)
Nekem az a jo ha semmennyire sem tud fozni! Imdok a konyhaban lenni, meg is orulnek, ha egy no bekotnyeleskedne az alkotasi folyamatba!
Amugy fozni, mindenki tud! Egy kis kreativitas s nemi gyakorlas kell hozza semmi tobb!!
De erdekes modon azt vettem eszre, hogy egyre tobb olyan kapcsolat van, ahol a nok nem tudnak fozni a ferfiak viszont igen! Felcserelodnek a tradicionalis szerepek, haladni kell a korral!
# 13
Ma a lányok 90%-a vizet forralni sem tud, szóval már azzal, hogy ezt-azt megfőzöl már elég nagy előnyöd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!