Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem tudom elképzelni?
Figyelt kérdés
én simán eltudom képzelni (át is tudom élni) hogy egy lány otthon ül és sír egy fiú miatt. szomorkodik,szomorú zenét hallgat,a régi fotókat nézi,az emlékeken gondolkozik hogy milyen jó volt. de vajon a fiúk is így csinálják? vagy ők leszarják az egészet? vagy ők inkább csendben szenvednek? kort és nemet is légyszi!2012. júl. 16. 19:54
1/12 anonim válasza:
csendben szenved 16F legalábbis én így vagyok vele
3/12 anonim válasza:
A fiúk csendben szenvednek,vagy vagánykodással próbálják leplezni az érzelmeiket...ezt írja elő a büszkeség.
4/12 anonim válasza:
szerintem a fiúk inkább csendben szenvednek aztán hangosan beba*nak :D 16/l
5/12 A kérdező kommentje:
19:57 én is így gondolom.
bár azért szerintem az nem áll jól egy fiúnak se ha állandóan az érzelmeiről beszél .
2012. júl. 16. 19:59
6/12 anonim válasza:
Aki leszrja az egészet, az egy üreges véglény és nyilván nincsenek érzelmei. Persze, a fiúk is otthon szenvednek, én is, ha olyanom volt, sőt, még ráadásul hajlamosak a "nemesen" szenvedésre, panaszkodnak másoknak, próbálnak lelki partnert keresni, sirdogálnak, vagy bosszút forralnak, szóval persze, minden előfordul.
7/12 A kérdező kommentje:
és sírtok is egy lány miatt ?
2012. júl. 16. 20:03
8/12 anonim válasza:
Én bizony már aöcsémet és a bátyámat is látta sírni lány miatt,nincs ezzel semmi baj!
9/12 anonim válasza:
Én fiú létemre még bele is betegedtem egyszer... napokig nyomtam az ágyat.
10/12 A kérdező kommentje:
amúgy szerinte ez tök aranyos hogy amúgy minden fiú ilyen "macsó" de azért néha ők is el gyengülnek :)
2012. júl. 16. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!