Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fog hülyének nézni a nőgyógyász, ha mensim eltolásával vagy előre hozatalával keresem fel?
Figyelt kérdés
Kereken 1 hetet kellene előre hozni a mensimet. És nem szedek fogamzásgátlót, de hallottam, hogy van olyan gyógyszer amit lehet alkalmazni ilyenkor. Van rá megoldás. Végül is, ha most írna fel fogamzásgátlót még beleférne az időkeretbe. Szerintetek?2012. júl. 16. 10:18
21/21 anonim válasza:
Szia!
Én pár éve Rodoszon voltam így, hogy pont akkor jött meg. Ahogy láthatod - vagyis olvashatod - nem ettek meg a cápák és nem is köröztek körülöttem. Szóval, ebből ne csinálj ügyet, nyugodtan menj el, nem lesz semmi bajod és nem támad meg egy cápa sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!