Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem fog hülyének nézni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fog hülyének nézni a nőgyógyász, ha mensim eltolásával vagy előre hozatalával keresem fel?

Figyelt kérdés
Kereken 1 hetet kellene előre hozni a mensimet. És nem szedek fogamzásgátlót, de hallottam, hogy van olyan gyógyszer amit lehet alkalmazni ilyenkor. Van rá megoldás. Végül is, ha most írna fel fogamzásgátlót még beleférne az időkeretbe. Szerintetek?

2012. júl. 16. 10:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Egyébként statisztikailag nagyobb az esélyed hogy rádborul egy toronydaru,mégsem félsz az építkezések mellett,ahogy arra is hogy elütnek mikor átsétálsz az úttesten (kiváltképp ha mint sok okos a telefonod nyomkodod közben és fel sem fogod éppen hol vagy),mégsem emelkedik a vérnyomásod mikor átsétálsz.A közúti balesetekről ne is beszéljünk és gondolom nem gyalog mentek.Szóval ezekhez képest ha odaértek épségben már jó eséllyel éled túl.

Mondjuk azzal a mondattal se nyugtatlak meg amit most írok:A tenger minden km2-ére több ezer cápa jut. :)

2012. júl. 16. 10:48
 12/21 anonim ***** válasza:

De aranyos:) Fogamzásgátlót hiába íratnál fel, ugyanis azt a mensi első napján kell elkezdeni szedni.

Igyál citromlevet, minden nap egy kicsit, van akiknek beválik.

Egyébként kétlem, hogy a cápák ezért megtámadnának. Mármint, gondolj csak bele, rengeteg ember lábát vágta már el kagyló a vízben, és őket sem ették meg :))

2012. júl. 16. 10:49
 13/21 anonim ***** válasza:
vegyél be 72 órás tabit, az kirántja belőled a cumót
2012. júl. 16. 11:10
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem amiatt támad meg a cápa, mert menstruálsz. Ahol nincs cápa, ott nem lesz attól, mert pár csepp vér bekerül a vízbe. Ahol meg szokott lenni cápa vagy más veszélyes tengeri élőlény, figyelmeztetnek rá táblák a strandon, az is kint van, hogy van-e cápaveszély, és bemehetsz-e a vízbe. Voltam többször Görögországban (igaz, nem tudom ti melyik részére utaztok), és cápával még nem találkoztam, medúzával annál inkább. De a medúzának semmi köze a vérhez, mert csalánozó.

Ha belefér az idődbe, akkor írass fel fogamzásgátlót, az a legbiztosabb módszer.

2012. júl. 16. 11:11
 15/21 anonim ***** válasza:
Mikor mentek nyaralni? Mert ha a következő mensidnél, akkor hiába íratod fel a fogamzásgátlót, mert azt a menstruáció első napján kell elkezdeni szedni, tehát ugyanott vagy, ahol a part szakad.
2012. júl. 16. 11:21
 16/21 A kérdező kommentje:
Most lesz 20-án és a következő havival kéne kezdeni valamit. Elméletileg ha most elkezdem és kihagyom az utolsó 2-3 szemet akkor pont úgy esik, hogy mikor megyünk akkor van a vége. Vagy el is múlik már indulásunkkor.
2012. júl. 16. 12:11
 17/21 anonim ***** válasza:

Esemény utánit írathatsz, az jó eséllyel meghozza.

Amúgy voltam már mensisen tengernél (idő előtt jött meg, pont nyaraláskor, pedig egy héttel később lett volna esedékes), de nem ettek meg a cápák. Sőt, még csak nem is láttam cápát, pedig jópár éve járok tengerekhez...

2012. júl. 16. 12:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Emiatt fogamzásgátlót szedni hülyeség, főleg hogy sok nőnél a szedés első 2-3 hónapjában pecsételő vérzést okoz, tehát többet árt, mint használ.
2012. júl. 16. 12:31
 19/21 anonim ***** válasza:
citromlé késlelteti , fahéj hamarabb meghozza... ősi módszerek...
2012. júl. 16. 14:00
 20/21 anonim ***** válasza:

Igaza van az egyik válaszadónak. Baromság emiatt a tabletta, mert sok esetben hónapokig tartó pecsételést okoz, főleg úgy, ha kihagyod az első szünetet.

Nem fognak megenni a cápák, ne legyél hülye:D

2012. júl. 16. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!