Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mi tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Olyan csaj akiknek "tökéletes" alakja van, vagy az akin van mit fogni (de azért nem kövér) ?
16/l
2012. júl. 15. 23:28
1/6 anonim válasza:
Annak van tökéletes alakja, akin van mit fogni de nem kövér. :)
2/6 Hole Hunter válasza:
Számomra sokkal fontosabb a nőiesség. Inkább legyen rajta pár kg plusz, minthogy gebe legyen...
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. júl. 15. 23:36
4/6 anonim válasza:
Tökéletes. Ez alatt én a vékonyat értem.
5/6 anonim válasza:
Az én opcióm itt nincs felsorolva, de én komondottan a duci csajszikat tartom vonzónak :)
6/6 anonim válasza:
Én a vékonyokat szeretem, de nem ez a mérvadó egy kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!