Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nagyon kevés nő vesz fel most nyáron teljesen kivágott nyakú vagy teljesen feszes felsőt?

Figyelt kérdés
Legyetek bátrabbak, lányok!! Mi is szeretnénk látni valamit! Legalább a fél mellet ki lehetne pakolni! Na jó, ha nem is 50 %-ban, de legalább valamit belőle!! Na! Lécci, lécci!
2009. júl. 13. 13:26
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
89%
mert a nagyon feszülős felsők idén nem divatok. és a nagyon szűk+mélyen dekoltált felsők egyébként is ízléstelenek szerintem mindig. vagy egyik vagy másik legyen, de ez a mindkettő dolog egyszerre ezt tényleg hagyjuk meg a k**váknak. a kevesebb több, sokkal sokkal több ;) csak akiknek semmi ízlésük, azok ezt úgysem fogják soha felfogni.
2009. júl. 13. 14:35
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
talán pont ezért nem, a te fajtád miatt, mert megelégelték, hogy az ilyenek mint te ott lesik őket, meg csorgatják a nyálukat, meg beszólogatnak.
2009. júl. 13. 14:53
 13/34 anonim ***** válasza:
25%
megmondom öszintén 20 éves fiatal lány vagyok 85 c a mellméretem és ahogy csak tudom hangsulyozom és szinte csak olyan felsőket hordok ami minnél jobban kiemeli!Ugy vagyok vele ami szép azt meg kell mutatni!
2009. júl. 13. 15:23
 14/34 anonim ***** válasza:
81%
hátén nemigazán értelek. nekem pl a lábaim szépek, de térdig érő nadrágnál sosem veszek fel rövidebbet, és pont ezért, mert utálom azt amikor végigmegyek az utcán, és néznek. és ezek csak a lábaim...melleimet az istennek nemraknám ki, pedig azse ronda. jó, nemazt mondom h garbót hordok :D de nemmutatok belőlük sokat.
2009. júl. 13. 15:45
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

NAh ez kész...egyszer meg olyan kérdést olvastam aminek az volt a llényege, hogy minden nő egy k*rva, mert mindig kinna fél mellük....meg ilyenek...-_-

Egyébként meg amikor mentem barátomhoz akk eléggé kipakoltam, de CSAK neki...ezért nem is akartam nagyon városban lofrálni....nehogy már mindenki az én dekoltázyomat bámulja már....azért kellemetlenek tudnak lenni az olyan alakok amilyen a kérdésed alapján te lehetsz

2009. júl. 13. 15:53
 16/34 anonim ***** válasza:
14%
elöször tanulj megirni kedves utánam szóló utána pontozz le!Biztos valami kis anyámasszonykatonája lehetsz, igenis meg kell mutatni és ha fiatal lennél és jol néznél ki te is megmutatnád ami jo rajtad, és ezért nem kell kur..@naknak nézni miniszoknyát, piCccssagatyát én se veszek el!
2009. júl. 13. 17:01
 17/34 anonim ***** válasza:
32%

jolvan te p.csa, ha így beszélünk, akkor beszéljünk így:D

eddig még nem pontoztalak le, de akkor mostmajd lepontozlak:D

és nemfogod elhinni de tudok írni, ésha ezvolt a bajod, h egybe írtam 1-2 szót, akkor közlöm h direkt volt, nemvagyok már gimis, nemnézik a helyesírásom, nekem így kényelmes. és képzeld, hogy a látszik szót is két c-vel szoktam írni, és a tetszik-et is :D és bizonyos szavakat meg egybeírok. ezvan :D

amúgymeg mindnekionek megvagy a véleménye azokról, akik direkt rakják ki a melleiket, h mindenki őket nézze, eccerűen (jééé, eztis 2 cével írom :D) önbizalomhiányosak, és nekik ez ad önbizalmat hogy pár kiéhezett csávó lesi a melleit :D

ígyjártál...:D nemkellett volna valótlan dolgokat beszólogatnod.

2009. júl. 13. 17:16
 18/34 anonim ***** válasza:
72%

OFF:

jézusom! XD te 17:01-es, aki másokat utasítasz arra, hogy tanuljanak meg írni, elolvastad te azt, amit te saját magad írtál?? XDD

2009. júl. 13. 17:17
 19/34 anonim ***** válasza:
6%
Eleve magas vagyok szép az arcom ugyhogy anélkül is megnéznek hogy kiraknám, de igy még jobban és élvezem!Biztos több pasi kiván meg engem mint téged!:))
2009. júl. 13. 19:01
 20/34 anonim ***** válasza:
79%

én nemvagyok magas, de elhiheted ígyis megnéznek a pasik, hogy nincs kirakva semmim.

amúgymeg neked ez okoz élvezetet h hány pasi kíván meg? te iszonyat primitív vagy, bocs :D

van barátom, és nekem az a célom h ő kívánjon meg, és ne a romamunkás a háztetőn :D:D deha neked ettől lesz önbizalmad......istenem...ilyen az amikor a sötétség már fáj

2009. júl. 13. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!