Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nagyon kevés nő vesz fel most nyáron teljesen kivágott nyakú vagy teljesen feszes felsőt?
NAh ez kész...egyszer meg olyan kérdést olvastam aminek az volt a llényege, hogy minden nő egy k*rva, mert mindig kinna fél mellük....meg ilyenek...-_-
Egyébként meg amikor mentem barátomhoz akk eléggé kipakoltam, de CSAK neki...ezért nem is akartam nagyon városban lofrálni....nehogy már mindenki az én dekoltázyomat bámulja már....azért kellemetlenek tudnak lenni az olyan alakok amilyen a kérdésed alapján te lehetsz
jolvan te p.csa, ha így beszélünk, akkor beszéljünk így:D
eddig még nem pontoztalak le, de akkor mostmajd lepontozlak:D
és nemfogod elhinni de tudok írni, ésha ezvolt a bajod, h egybe írtam 1-2 szót, akkor közlöm h direkt volt, nemvagyok már gimis, nemnézik a helyesírásom, nekem így kényelmes. és képzeld, hogy a látszik szót is két c-vel szoktam írni, és a tetszik-et is :D és bizonyos szavakat meg egybeírok. ezvan :D
amúgymeg mindnekionek megvagy a véleménye azokról, akik direkt rakják ki a melleiket, h mindenki őket nézze, eccerűen (jééé, eztis 2 cével írom :D) önbizalomhiányosak, és nekik ez ad önbizalmat hogy pár kiéhezett csávó lesi a melleit :D
ígyjártál...:D nemkellett volna valótlan dolgokat beszólogatnod.
OFF:
jézusom! XD te 17:01-es, aki másokat utasítasz arra, hogy tanuljanak meg írni, elolvastad te azt, amit te saját magad írtál?? XDD
én nemvagyok magas, de elhiheted ígyis megnéznek a pasik, hogy nincs kirakva semmim.
amúgymeg neked ez okoz élvezetet h hány pasi kíván meg? te iszonyat primitív vagy, bocs :D
van barátom, és nekem az a célom h ő kívánjon meg, és ne a romamunkás a háztetőn :D:D deha neked ettől lesz önbizalmad......istenem...ilyen az amikor a sötétség már fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!