Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön ez?
Figyelt kérdés
Lányok nektek bejön az őrült gondolkodás mód ? Most ez ne negatív értelemben vegyétek nem olyan örült aki ordibál és azt sem tudja mi van hanem olyanokon gondolkozik amiken más ember és elméleteket amiknek persze van alapja és alá is tudja támasztani őket.
Nehéz ezt a fajta dolgot így megmagyarázni inkább úgy mondanám hogy nektek tetszik ha valaki furcsa de igazán és végül is jó értelemben tehát ez úgy értem nem az a gyilkos ordibálós elmebeteg. :)
Tehát ez tetszik nektek ? :)
2012. júl. 15. 20:34
11/15 anonim válasza:
Ha emellett még aranyos is vagy, és úgy alapjában rendes, kedves, figyelmes, akkor jó esélyed van egy barátnőre. :)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a válaszokat !
És utolsó hát a többiek kedves,rendes gyereknek mondanak :D
2012. júl. 22. 16:17
13/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, érdekelnek azok a srácok, én is egy ilyen lány vagyok.
14/15 anonim válasza:
Lányoknak minden bejön :D
Van egy haverom azt szokta üvöltözni részegen az út felezővonala mellett telitorokból órákig hogy ("segglyuk) és mégis van barátnője :D
15/15 A kérdező kommentje:
Jó persze mindenkinek lehet párja de ez leginkább az értelmes lányokhoz szólt.Ez csak egyfajta visszajelzés nekem hogy álltalánosságban ez kizáró ok-e vagy esetleg jó :)
2012. júl. 23. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!