Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek bejön ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön ez?

Figyelt kérdés

Lányok nektek bejön az őrült gondolkodás mód ? Most ez ne negatív értelemben vegyétek nem olyan örült aki ordibál és azt sem tudja mi van hanem olyanokon gondolkozik amiken más ember és elméleteket amiknek persze van alapja és alá is tudja támasztani őket.

Nehéz ezt a fajta dolgot így megmagyarázni inkább úgy mondanám hogy nektek tetszik ha valaki furcsa de igazán és végül is jó értelemben tehát ez úgy értem nem az a gyilkos ordibálós elmebeteg. :)

Tehát ez tetszik nektek ? :)

2012. júl. 15. 20:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha úgy örült mint Sheldon a Bing Bang Theory-ból akkor inkább hagyjon békén.
2012. júl. 15. 20:50
 2/15 A kérdező kommentje:
nem nem úgy :)
2012. júl. 15. 20:56
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát hogyan? Nekem Sheldon is bejön :D
2012. júl. 15. 20:57
 4/15 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz, hogy nem hétköznapi dolgokon gondolkodik, hanem egy kicsit olyan álomvilág-szerűn, de azért ennek van valóságalapja?! Magyarul, más szemszögből látja a dolgokat, mint az általánosság. Aha, bejön! :)
2012. júl. 15. 21:44
 5/15 anonim válasza:
Mindenkinek más jön be. Nekem speciel az a fajta csendesen gondolkodó őrült zseni típus bejön, de a hangoskodó, feltűnési viszketegséges őrült nem.:D
2012. júl. 15. 21:47
 6/15 A kérdező kommentje:

"Arra gondolsz, hogy nem hétköznapi dolgokon gondolkodik, hanem egy kicsit olyan álomvilág-szerűn, de azért ennek van valóságalapja?! Magyarul, más szemszögből látja a dolgokat, mint az általánosság. Aha, bejön! :)"

Na igen így erre gondoltam.Köszönöm a tökéletes kifejezést :) Tehát ez bejön nektek ? :)

2012. júl. 15. 22:11
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem nekem egy darabig tetszene, de ha már túl elszállt lenne és minden dologhoz így állna hozzá, az már nem jönne be. Mondj valami példát légyszi, úgy könnyebb lenne megállapítani.
2012. júl. 15. 22:49
 8/15 A kérdező kommentje:
Példát nem tudok mondani de ez nem hatna ki természetére és egy ideig cselekedeteire sem azaz még :D tehát csak gondolatok és néha kimondott dolgokról beszélünk :D
2012. júl. 16. 16:41
 9/15 anonim ***** válasza:
Miért kérded? Te ilyen srác vagy?
2012. júl. 16. 16:44
 10/15 A kérdező kommentje:
Pontosan :)
2012. júl. 17. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!