Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csajozzak be? 10/F
Ma 20:02, 9#9 -es vagyok
Ha elkezdôdik az új tanév, akkor a suliból is választhatsz magadnak egy lánykát, akivel játszhatsz az udvaron.. (:
Még nem kellene ezeken gondolkoznod, bôven ráérsz még ezzel a "kapcsolat" dologgal foglalkozni! ^^
sok 14 év alati ismerősöm van facebookon. a 10-14 éves lányok ülnek előtte legtöbbet.
amúgy ezzel a émával várni kellene még lgalább 2-3 évet.
de van egy olyn érzésem hogy ez kamu kérdés.
ja perzse 10 évesen halál komoly vagy mi ugyan már. menj vissza a játszótérre a homokozóba és ot próbálkozz.
tessék én is halál komoly voltam
De aranyos vagy :))
Ne félj,még nem vagy lekésve semmiről,ráérsz egy pár évet.
De ha TÉNYLEG tetszik egy lány,csak legyél vele kedves,és minden megy magától :)
Halál komoly XDXDXD
Menj legózni..
De ha téllleg komoly a kérdés és nek kamu(amit erősen kétlek...)pl. legyél kedves a lányokkal,ha tetszik neked valaki pl adj neki egy kis ajándékot kis csoki vagy pl virág....stb
^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!