Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csajozzak általános iskolásként?
Figyelt kérdés
Mit mondjak neki?2011. júl. 19. 12:26
2/9 anonim válasza:
Mit csinálsz holnap? Van kedved eljönni velem a városba szétnézni és fagyizni?
Az a lényeg hogy ne görcsölj rá a dologra és viselkedj úgy a lánnyal, mint a haverjaiddal. Najó, azért nem teljesen, de érted :D
3/9 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy hazakísérheted-e, viheted-e a táskáját. Vegyél neki gumicukrot. Villogj az anyádéktól kisírt pénzen vett drága ruháiddal, elektronikus kiegészítőiddel.
4/9 anonim válasza:
12:37:Na te még nőt életedben nem láttál, nőnek elektronikus eszközzel "villogni"????
6/9 anonim válasza:
Egyébként a kissrácnál a jó telefon, márkás ruha ugyanaz mint a felnőtt férfinál a mercédesz, nem?
7/9 anonim válasza:
cigány vagy? :D Mi a herének akarsz általános suliba csajozni?? Mi ilyenkor még játszottunk, nem rajoskodtunk.... Ráérnek még a purdék.
8/9 anonim válasza:
én a helyedbe elbújnék, hogy ÁLTALÁNOS ISKOLÁSKÉNT nem tudsz csajozni :D
9/9 slimshady91 válasza:
jajj bassus nemigaz h itt cseszegeted teeee.... általános iskolásként a legnormálisabb dolog az ha csajozol...... akkora gyöker vagy...... am meg szorakoztasd.. beszelj amiröl csak akarsz... es h idegesitsem azt a kis gyökeret aki szerint altalanosba nem kell csajozni képzeld én már 6.osan csajoztam -.-""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!