Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fut a sok huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fut a sok huszonéves lány negyvenes pasik után?

Figyelt kérdés
pénz, jobb partinak gondolják? az idős férfiak kihasználják ezeket a lányokat?
2012. júl. 15. 18:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"Én egy 17 éves lány vagyok, és nekem pl. 30 alatt nem is nagyon jön be semmilyen pasi, ritka eset, hogy igen. Ez nem pénz kérdése, egyszerűen csak az érett típusba tartozom, és a férfias férfiakat szeretem."

Bármixer vagyok. Egyszer egy sármos 35-ös pasi, és egy szemmel láthatóan 18 évét még nem betöltött (17 éves volt, mint kiderült) lány ült be hozzánk, és rendeltek egy üveg bort. Mivel nem egy sarki talponálló vagyunk, szigorúan vesszük a törvényeket, és az is igaz hogy nem szeretünk 100 ezres büntetéseket fizetni, ezért hát személyit kértünk a lánytól. Onnantól egészségesen pirosas arccal fogyasztotta a sprite-ot, és meglehetősen kényelmetlenül érezte magát.

Mivel a pasi még utána betért párszor hozzánk szóba került az eset, és elmondta hogy a kislány azt kamuzta neki hogy idősebb. Szinte nulla közös témájuk volt, vállalhatatlanul gyerekesen viselkedett, és még egy üveg bort sem tudtak elfogyasztani.

Következő héten pedig már egy igazi nővel jött kislány helyett, láthatóan más hangulatban folyt a társalgás.

2012. júl. 15. 23:48
 22/28 anonim ***** válasza:

azért a kérdés huszonéves lányokról szólt ami széles skála, egész a 21 évestől a 29-ig.

gondolom ha a kiscsaj nem kamuzik, nem ez történt volna.

általában viszont azt vettem észre, 18 év alattira nem hajtanak szándékosan, hiszen azért nem pedofilok.

ez az érettség meg... ismerek olyan 40-est aki igencsak infantilis. mivel hozzám ez a korsztály jön oda ismerkedni, ebből következőleg volt alkalmam többször beszélgetni velük és nem az volt a jellemző hogy ne lett volna közös téma.

inkább a más életszemlélet, felfogás ami nem mindig azonos. lehet hogy egy fiatal még szórakozna míg a férfi családot akar és fordítva. de még ez is egyezhet, minden eset más és más.

2012. júl. 16. 00:12
 23/28 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 18-20 éves lány nem fogja leélni az életét egy 40 éves férfi mellett. A korkülönbség miatt bele van kódolva a megcsalás, válás, hiszen ha már 30-35 éves a nő akkor nem biztos hogy egy 55 éves ki tudja elégíteni minden szinten. Sőt..
2012. júl. 16. 00:35
 24/28 anonim ***** válasza:

Digo: igaz.

Mellesleg sok csaj azt gondolja tizenévesen, az idősebbek odaadóbbak. A fiatalabbak önzőbbek, csak magukkal törődnek.

Nem feltétlen a pénz, csóró 40-esért is volt már odáig 20 éves nő. Azt mondta azért, mert olyan kedves nagy maci volt, és a tenyerén hordozta, gondolom örült a fickó, hogy egy gyönyörű fiatal lány méltatja a kegyeire.

Később általában elmúlik, más dolgok lesznek fontosabbak a nőknek, amiket az idősebb férfipartner már nem tud nyújtani.

2012. júl. 16. 00:40
 25/28 anonim ***** válasza:
Én a 17 éves lány vagyok.Elhiszem, hogy a bárban ilyen történt, ez sokszor megtörténik. Én például teljesen más lány vagyok, nem iszom, nem dohányzom, és nem járok discokba. A barátaimmal szoktam elmenni rockkoncertekre, de abból is a régi hard rockot kedvelem, 80-as évek leginkább, illetve mostani Whitesnake, stb.....ez lényegtelen valahol..Nem vagyok a feketére festett fejű idióta rocker sem. Viszont nem azért nem iszom,vagy károsítom magam, mert nem tehetném meg. Megtehetném, de tartom magam már annyira érettnek, hogy nem akarom. Ha akarom, megteszem,ez ritka, csak egy szülinapon, vagy egy nagyobb összejövetelen. Nem szégyenlem, hogy nem vagyok sosem részeg, és nekem egyáltalán nem ez az etalon. Szerintem ettől érett valaki, nem attól, hogy beül egy pasival egy bárba. Egyébként is 22 körül szoktak nézni, ami lehet hogy rossz, de én körülbelül oda tartom magam lelkileg és szellemileg is. Tudom, hogy csak jövőre leszek 18, de szerintem ez csak papír. Nem ezen dől el, hogy hány éves férfivel randizik az ember. Azt sem szégyenlem, hogy életemben még csak 2 férfivel feküdtem le. Ez szerintem nagyjából normális. Ettől függetlenül ezen kevés tapasztalatom alapján is azt mondom, hogy 30 alatt nincs szükségem drogos, piás, idióta férfiakra. A barátaim is mind 20 fölött vannak, a legjobb fiú barátom 31 éves, és még sosem mondta nekem azt, hogy éretlen vagyok, vagy azt, hogy ez vagy az most gyerekes dolog volt. Lehet, hogy az a lány, akit te "ellenőriztél" a bárban, valóban egy gyerekes lány volt,de vannak kivételek. A 20-as fiúkban is vannak kivételek, biztos vannak normális férfiak köztük is, de a legtöbb a hajógyárira jár a sok partylánykával. Ezért nem tetszenek nekem ezek. Sajnálom, hogy ilyen hosszan írtam, de most úgy éreztem, hogy ezt ide le kell írnom.Semmi sem korfüggő. Vannak bizonyos határok, amik már nem egészségesek, de azért a 10-15 korkülönbség szerintem még elfogadható..és nem pénz, vagy tituluskérdés.:)
2012. júl. 16. 00:48
 26/28 anonim ***** válasza:

Attól hogy megiszol valakivel 1 üveg jó minőségű bort még nem fogsz berúgni, és egyáltalán nincs rossz hatással a szervezetedre sem ilyen csekély mennyiségű alkohol.

Én mindig a korosztályommal kötöttem barátságot, ugyanazokat az élethelyzeteket éltük meg, hasonló problémáink, és élményeink voltak, amiknek a megosztása közös hangot hozott. Persze vannak fiatalabb lány ismerősök, akár haverok is, de nem tudnám magam kapcsolatban elképzelni egy 17-18 éves lánnyal, mert a többség bizony az általad említett "hajógyáris ribanc" szintjén van, vagy nagyon gyerekesek még.

33/F

2012. júl. 16. 11:45
 27/28 anonim ***** válasza:

Nekem pont nem jonnek be a 40esek. Nekem ok mar oregek.

26 L

2012. aug. 9. 10:05
 28/28 anonim ***** válasza:
A pénze miatt.
2018. jan. 16. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!