Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fut a sok huszonéves lány negyvenes pasik után?
"Én egy 17 éves lány vagyok, és nekem pl. 30 alatt nem is nagyon jön be semmilyen pasi, ritka eset, hogy igen. Ez nem pénz kérdése, egyszerűen csak az érett típusba tartozom, és a férfias férfiakat szeretem."
Bármixer vagyok. Egyszer egy sármos 35-ös pasi, és egy szemmel láthatóan 18 évét még nem betöltött (17 éves volt, mint kiderült) lány ült be hozzánk, és rendeltek egy üveg bort. Mivel nem egy sarki talponálló vagyunk, szigorúan vesszük a törvényeket, és az is igaz hogy nem szeretünk 100 ezres büntetéseket fizetni, ezért hát személyit kértünk a lánytól. Onnantól egészségesen pirosas arccal fogyasztotta a sprite-ot, és meglehetősen kényelmetlenül érezte magát.
Mivel a pasi még utána betért párszor hozzánk szóba került az eset, és elmondta hogy a kislány azt kamuzta neki hogy idősebb. Szinte nulla közös témájuk volt, vállalhatatlanul gyerekesen viselkedett, és még egy üveg bort sem tudtak elfogyasztani.
Következő héten pedig már egy igazi nővel jött kislány helyett, láthatóan más hangulatban folyt a társalgás.
azért a kérdés huszonéves lányokról szólt ami széles skála, egész a 21 évestől a 29-ig.
gondolom ha a kiscsaj nem kamuzik, nem ez történt volna.
általában viszont azt vettem észre, 18 év alattira nem hajtanak szándékosan, hiszen azért nem pedofilok.
ez az érettség meg... ismerek olyan 40-est aki igencsak infantilis. mivel hozzám ez a korsztály jön oda ismerkedni, ebből következőleg volt alkalmam többször beszélgetni velük és nem az volt a jellemző hogy ne lett volna közös téma.
inkább a más életszemlélet, felfogás ami nem mindig azonos. lehet hogy egy fiatal még szórakozna míg a férfi családot akar és fordítva. de még ez is egyezhet, minden eset más és más.
Digo: igaz.
Mellesleg sok csaj azt gondolja tizenévesen, az idősebbek odaadóbbak. A fiatalabbak önzőbbek, csak magukkal törődnek.
Nem feltétlen a pénz, csóró 40-esért is volt már odáig 20 éves nő. Azt mondta azért, mert olyan kedves nagy maci volt, és a tenyerén hordozta, gondolom örült a fickó, hogy egy gyönyörű fiatal lány méltatja a kegyeire.
Később általában elmúlik, más dolgok lesznek fontosabbak a nőknek, amiket az idősebb férfipartner már nem tud nyújtani.
Attól hogy megiszol valakivel 1 üveg jó minőségű bort még nem fogsz berúgni, és egyáltalán nincs rossz hatással a szervezetedre sem ilyen csekély mennyiségű alkohol.
Én mindig a korosztályommal kötöttem barátságot, ugyanazokat az élethelyzeteket éltük meg, hasonló problémáink, és élményeink voltak, amiknek a megosztása közös hangot hozott. Persze vannak fiatalabb lány ismerősök, akár haverok is, de nem tudnám magam kapcsolatban elképzelni egy 17-18 éves lánnyal, mert a többség bizony az általad említett "hajógyáris ribanc" szintjén van, vagy nagyon gyerekesek még.
33/F
Nekem pont nem jonnek be a 40esek. Nekem ok mar oregek.
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!