Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A békülésben se reménykedjek? Én kezdeményezzem a békülést? Kétségbe vagyok esve.
Figyelt kérdés
Tanév elején ismertem meg a srácot. Évfolyam társam, nagyon jóba lettünk, legjobb barátomnak mondhattam őt. Egész eddig nem sejtettem hogy belém szeretett, de nagyon, és ő nagyon jól el tudja rejteni az érzéseit komolyan! Aztán 2-3 hónappal ezelőtt elmondta ezt nekem, vagyis fb-kon beszéltük ezt.. Én nem is akartam elhinni, és persze nem is jöttem vele össze mert nekem ő csak barát. Meg is írtam, mondtam neki hogy részemről nem több ez barátságnál. Aztán egy társaságba vagyunk, ott mindig ölelgetett, folyamatosan rám volt akaszkodva, kiszívta a nyakam. Aznap még megírtam neki, hogy ilyeneket nem szeretnék, és hogy ne csináljon, lehet kicsit durván fogalmaztam, ami őt megbánthatta kicsit, de ha szebben mondom úgy nem érti meg. És akkor aztmondta hogy innentől kezdve ne is beszéljünk, meg semmi, mert el akar felejteni. És 2-3 hónapja már csak nem is köszönünk egymásnak, pedig egy társaságba vagyunk, mintha nem is ismernénk egymást! Fb-kon valakivel kapcsolatba van, de vele még nem is találkozott élőbe, de annyira irogatják egymásnak üzifalon hogy így szeretlek, úgy szeretlek hogy az már idegesítő. Hogy lehet hogy annyira szeretett engem, mostmeg hirtelen, beleszeretett egy másikba? akit még nem is látott meg semmi.? :O Ez hülyeség. Most nyáron nem is találkozunk, kicsit messzebb lakunk egymástól. Jövőre szerintetek van esély rá hogy kibéklünk? Egyáltalán kezdeményezzem még a békülést? Mert már nagyon sokszor írtam neki... De a válasz hogy "nemtudom". Én meg nem akarok könyörögni senkinek. De rohadtul hiányzik mint barát. VÉSZHELYZET. Nem tudom mit csinálhatnék. segítsetek pls :(2012. júl. 15. 12:10
1/8 anonim válasza:
Mért van az hogy a lányok állandóan egy csomó felesleges információt leírnak.Nem tudnak egyszerűen fogalmazni vagy mi?
2/8 A kérdező kommentje:
Így teljes a sztori. :D Na de valami tanács?
2012. júl. 15. 12:21
3/8 anonim válasza:
Ő téged akart hosszú távra szerintem, de ő se barátot keresett benned hanem többet. Ha nincs meg a több, nem kell a kevesebb. Így ha csak barátot akarsz belőle csinálni akkor ne is akarj békülni, felesleges.
4/8 anonim válasza:
Én egy sima barátnak biztos nem engedném, hogy kiszívja a nyakamat. Most meg csodálkozol.
Ha csak barátnak kellene, miért zavar, hogy szeret valakit? Ő nem barátkozni akart veled, te nem engedted (?). Ennyi volt, vége.
5/8 A kérdező kommentje:
De én megőrülök, ha nem lehet a közelemben!!! :'( Borzasztóan hiányzik!
2012. júl. 15. 12:35
6/8 anonim válasza:
Te azt nem érted, hogy neki a közeledben/társaságodban lenni kész kínszenvedés. Mert te barátként viselkedsz vele (bár ez a nyak kiszívás egyrészt óvodás dolog, másrészt barátok közt nem szokás), nem ugyanazt akarjátok egymástól. Valszeg nem szerelmes a lányba, akivel még nem is találkozott, csak menekül el tőled. Hagyd menni, majd ha beleszeret igazából is valaki másba, akkor lehettek barátok megint.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazatok van! Sokat segítettetek :)
2012. júl. 15. 13:57
8/8 A kérdező kommentje:
De ő nem szerethet mást!!!!!!! Ő az enyém :'( olyan rossz.. lehet hogy több mint barátság de nem szerelem??? ahjjj
2012. júl. 15. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!