Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyivel tesz vonzóbbá egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel tesz vonzóbbá egy fiút az, hogy elektromos-gitározik?

Figyelt kérdés

2012. júl. 15. 10:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nehogy kifejtse
2012. júl. 15. 11:48
 22/24 anonim ***** válasza:
"23/F tapasztalt dj/prod." azóta ezen röhögök, a dj-k nem zenészek, zenét hangszerrel játszanak általában :D amugymeg tényleg nem az számít hogy gitározol-e vagy sem, de ha van egy sajátos stílusod, jó pasi vagy, egyéni kisugárzásod van, akkor hidd el nekem, a lányok egy részét nagyon megtudod majd fogni :D
2012. júl. 15. 14:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Az ilyen hobbi sokat javít egy emberről alkotott képben pozitív értelemben, de minél jobban játszik annál szimpatikusabb.
2012. júl. 15. 15:11
 24/24 anonim ***** válasza:
Én kifejtem :D ha valaki tényleg jó zenész, az már magába foglalja azt, hogy intelligens, nem egy büdös bunkó, mivel a zenéhez értelmesnek kell lenni. Bár azt már én sem értem, hogy ebből hogy jön az, hogy meg tud védeni. Mindenesetre, az, hogy valaki tanul gitározni, nem jelenti azt, hogy tehetséges, muzikális.
2012. júl. 15. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!