Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyivel tesz vonzóbbá egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel tesz vonzóbbá egy fiút az, hogy elektromos-gitározik?

Figyelt kérdés

2012. júl. 15. 10:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Semennyivel.

Sosem ilyesmi alapján ítélek.

2012. júl. 15. 10:30
 12/24 anonim ***** válasza:

Aki ez alapján vonzódik valakihez az elég gáz. Most komolyan, mi van ha egy dagadt ragyás arcú gyerekről van szó, dob rajta az hogy gitározik? Nem. Ha jóképű, jó pasi, akkor jobb lesz attól hogy gitározik? Nem, anélkül is ugyanolyan jó.

Persze magában a gitározás jó dolog, csak ne ezzel akarj csajozni, mert az elég szánalmas.

2012. júl. 15. 10:36
 13/24 A kérdező kommentje:
én csak kérdeztem a véleményeket
2012. júl. 15. 10:39
 14/24 anonim ***** válasza:

attól,hogy valaki zenész semmivel nem több mint bárki más,és ez addig is jó mert évekig,évszázadokik csak ennek köszönhetően fogják szeretni az emberek...esetlegesen ha még jól is nézel ki,és különc vagy nem a divatos fejed miatt(ha még az is van esetleg)hanem a tudásod miatt...na erre valóban kapnak a csajok...én zongorával kezdtem és akkor is sorban álltak,aztán végülis dj/producer lettem és akkor is kérdés nélkül álltak oda...és minél jobban látják,hogy akárkivel nem állsz le,annál többen és jobban próbálkoznak hisz Te mint zenész egy kihívás vagy számukra

23/F tapasztalt dj/prod.

2012. júl. 15. 10:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Én csak annyi hasznát látom,hogy lehet róla beszélgetni,mert hát ki nem tudna hózzászólni a zenéhez? Megkockáztatom jobb pont egy csajnál ha erről kezdesz el mesélni a wow helyett.. Egyébként én sosem szoktam felhozni,csak ha kérdezik.. Nem is azok közé tartozok akik a csajozás miatt "gitároznak".
2012. júl. 15. 11:11
 16/24 anonim ***** válasza:
Amúgy hogy megy a gitározás?:D
2012. júl. 15. 11:12
 17/24 anonim ***** válasza:

ha gitározol, azt jelenti muzikális vagy, tehát okos is, ha elvégre tudsz gitározni. az okossság arra következtet hogy meg tudsz védeni valakit, és a lányok biztonságban érzik veled magukat. nem semmi ez a teljesítmény.

12/L

2012. júl. 15. 11:14
 18/24 anonim ***** válasza:
Én léggitárban utazok, és imádják a csajok
2012. júl. 15. 11:17
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát nekem az idősebb pasik jönnek be, szóval ha egy 16-18 körüli srác gitározik, az az én szememben szexi, de akkor sem azt nézem elsősorben... :)
2012. júl. 15. 11:31
 20/24 anonim ***** válasza:

"ha gitározol, azt jelenti muzikális vagy, tehát okos is, ha elvégre tudsz gitározni. az okossság arra következtet hogy meg tudsz védeni valakit, és a lányok biztonságban érzik veled magukat. nem semmi ez a teljesítmény.

12/L" <------- ezt valaki kifejtené nekem bővebben?:D

2012. júl. 15. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!