Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel tesz vonzóbbá egy fiút az, hogy elektromos-gitározik?
Semennyivel.
Sosem ilyesmi alapján ítélek.
Aki ez alapján vonzódik valakihez az elég gáz. Most komolyan, mi van ha egy dagadt ragyás arcú gyerekről van szó, dob rajta az hogy gitározik? Nem. Ha jóképű, jó pasi, akkor jobb lesz attól hogy gitározik? Nem, anélkül is ugyanolyan jó.
Persze magában a gitározás jó dolog, csak ne ezzel akarj csajozni, mert az elég szánalmas.
attól,hogy valaki zenész semmivel nem több mint bárki más,és ez addig is jó mert évekig,évszázadokik csak ennek köszönhetően fogják szeretni az emberek...esetlegesen ha még jól is nézel ki,és különc vagy nem a divatos fejed miatt(ha még az is van esetleg)hanem a tudásod miatt...na erre valóban kapnak a csajok...én zongorával kezdtem és akkor is sorban álltak,aztán végülis dj/producer lettem és akkor is kérdés nélkül álltak oda...és minél jobban látják,hogy akárkivel nem állsz le,annál többen és jobban próbálkoznak hisz Te mint zenész egy kihívás vagy számukra
23/F tapasztalt dj/prod.
ha gitározol, azt jelenti muzikális vagy, tehát okos is, ha elvégre tudsz gitározni. az okossság arra következtet hogy meg tudsz védeni valakit, és a lányok biztonságban érzik veled magukat. nem semmi ez a teljesítmény.
12/L
"ha gitározol, azt jelenti muzikális vagy, tehát okos is, ha elvégre tudsz gitározni. az okossság arra következtet hogy meg tudsz védeni valakit, és a lányok biztonságban érzik veled magukat. nem semmi ez a teljesítmény.
12/L" <------- ezt valaki kifejtené nekem bővebben?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!