Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, ha rögzíteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ha rögzíteni szeretné pl. telefonnal a partneretek a szexuális aktust, megengeditek neki?

Figyelt kérdés

2012. júl. 15. 01:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nő, de tudom hogy sok haveromnak vannak "szexuális videói" a magánéletükről. És teljesen elfogadott.

Nemszokás egymásnak mutogatni, ha ez a kérdés, csak jó őket tárolni, és valamikor visszanézni.

2012. júl. 15. 01:43
 2/14 anonim ***** válasza:
vagy ha szakítanak visszaélni vele :P
2012. júl. 15. 01:47
 3/14 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire bizok meg a páromban és mióta vagyunk együtt :) Engem sikerült rávennie igy 3 év után :D
2012. júl. 15. 01:50
 4/14 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, nem hagynám. :) Tapasztalataim szerint a fiúk lelkileg "érzékenyebbek" szakításkor, hajlamosak visszaélni vele.

Nekem fiú partnerekről van egy halom kép, videó, információ, legtitkosabb ultra-hiper-titkos adatok. De sosem éltem még vissza vele, és nem is fogok. :)

Szóval- nem engedném, mert tapasztalataim szerint csak a lelkileg elég erős ember nem használja fel ezeket, és sosem lehet tudni..

2012. júl. 15. 01:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Még nem kértek tőlem ilyet, de nem is engedném. Két ismerős pasi is mutogatta mindenkinek az egyik csajáról készült meztelen fotókat. Gondolom a videóknak is ez a sorsuk.
2012. júl. 15. 02:24
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem engednem. Egyszer kuldtem el neki egy kepet magamrol, amin joforman nem latszott semmi. Tobb ev elteltevel ugy alakult, hogy felugyeletunk nelkul egy havernak megengedte, hogy hasznalja a szamitogepunket, amin rajta volt a kep. (egy eldugott mappaban) Megtalalta, es meg neki allt feljebb, hogy mindek rakjuk olyan helyre, ahol mas megtalalhatja. Hat tobbe nem volt haver....

Ezek utan soha nem engednek meg semmit. Ha lefotoz, rogton kitoroltetem vele.

2012. júl. 15. 07:38
 7/14 anonim ***** válasza:
Én pasiként se engedném. Ilyen kérdés után elgondolkoznék a kapcsolatunk jövőjéről is.
2012. szept. 28. 13:34
 8/14 anonim ***** válasza:
a nők különben ugy csinálnak amikor felveszik őket szex közben, mintha tudomást se vennének a dologról. Pl vaku villan...NAÉS? Inkább ugy csinálnak, mintha nem tudatosulna bennük, hogy ez történik, minthogysem meg kelljen ezt beszélni a pasijukkal.
2012. okt. 9. 21:40
 9/14 anonim ***** válasza:

az expárom olyan féltékeny, hogy azt sem tudom róla elképzelni, hogy szakítás után a haverjainak mutogatná a videóinkat :)

nagyon nem mindegy hogy kinek lehet engedni, kinek nem.

a gyerekes, sértődékeny, primitív srácoknak egyenesen tilos!

2012. okt. 9. 21:44
 10/14 anonim ***** válasza:
gyerekes, sértődékeny, primitív srácoknak EGYÁLTALÁN HOGY LEHET CSAJUK? JAAAA, HOGYHA JOL NÉZNEK KI, AKKOR SIMÁN LEHET, MI?
2012. okt. 9. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!