Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ha rögzíteni szeretné pl. telefonnal a partneretek a szexuális aktust, megengeditek neki?
Nem vagyok nő, de tudom hogy sok haveromnak vannak "szexuális videói" a magánéletükről. És teljesen elfogadott.
Nemszokás egymásnak mutogatni, ha ez a kérdés, csak jó őket tárolni, és valamikor visszanézni.
Én nő vagyok, nem hagynám. :) Tapasztalataim szerint a fiúk lelkileg "érzékenyebbek" szakításkor, hajlamosak visszaélni vele.
Nekem fiú partnerekről van egy halom kép, videó, információ, legtitkosabb ultra-hiper-titkos adatok. De sosem éltem még vissza vele, és nem is fogok. :)
Szóval- nem engedném, mert tapasztalataim szerint csak a lelkileg elég erős ember nem használja fel ezeket, és sosem lehet tudni..
Nem engednem. Egyszer kuldtem el neki egy kepet magamrol, amin joforman nem latszott semmi. Tobb ev elteltevel ugy alakult, hogy felugyeletunk nelkul egy havernak megengedte, hogy hasznalja a szamitogepunket, amin rajta volt a kep. (egy eldugott mappaban) Megtalalta, es meg neki allt feljebb, hogy mindek rakjuk olyan helyre, ahol mas megtalalhatja. Hat tobbe nem volt haver....
Ezek utan soha nem engednek meg semmit. Ha lefotoz, rogton kitoroltetem vele.
az expárom olyan féltékeny, hogy azt sem tudom róla elképzelni, hogy szakítás után a haverjainak mutogatná a videóinkat :)
nagyon nem mindegy hogy kinek lehet engedni, kinek nem.
a gyerekes, sértődékeny, primitív srácoknak egyenesen tilos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!