Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány honap keresgélés után válik méltatlanná, hogy még mindig nem tud az ember becsajozni?
Ember...
Te tényleg marha okos lehetsz. Soha nem lesz így barátnőd aki elfogad.
Nézd már meg a hozzászólásaidat légyszíves.
Olyan vagy aki egyrészt ronda és itt sajnáltatja magát meg sír ,hogy nincs senkije 7 hónapja ahelyett ,hogy fél év alatt lefogyna/felhízna 30kilót és eljárna konditerembe.
Változtass életstílust.
Járj kicsit márkásabb cuccokban vegyél rendes parfümöt használj erősebb tusfürdőt, menj el manikűröshöz meg kozmetikushoz ,ha szemüveges vagy használj lencsét..
Annyi dolgon változtathatnál.
Olvass vicceket társalogj minél többet,légy udvarias,tiszteld a csajokat..A csajok nem állatok ,hogy nagyvad legyen. Nincs átlagos csaj mert minden csaj egyedi. Csakúgy mint te. Lehetsz ronda ,ha van stílusod nyersz. Illetve nézhetsz ki jól is ,ha nem tudod eladni magad.
Ezek beválnak.
Én is így tettem ,csak nem sírtam meg sajnáltattam magam, 130 kiló voltam és nem kellettem senkinek (jogosan)
Sok sikert
Nem fogok válaszolni arra amit reagálsz mert nincs mit mondjak ezek kívül.
Még csak 8 hónapja? Barátom az még nem is sok...szakítottunk a volt barátnőmmel már több mint 3 éve!! nem 8 hónapja, hanem már 3 éve meg még pár hónapja és azóta nem jött össze egyetlen röpke kapcsolat sem, pedig azért próbálkoztam, és nemcsak 10/10 es csajoknál. Igaz én se vagyok egy férfi ideál külsőre enyhén szólva. Egyetlen erényem van a humorérzék. De mondom én már több, mint 3 éve élek barátnő nélkül. Nem mintha büszke lennék rá, de ez van. Rágörcsölni meg nem akarok az ismerkedésre.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!