Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány honap keresgélés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány honap keresgélés után válik méltatlanná, hogy még mindig nem tud az ember becsajozni?

Figyelt kérdés
én pl olyan 7-8 honap környékén kezdtem feladni a probálkozás - kudarc - probálkozás loopot. voltak sikereim, de azok nem nagyon segitették elő a végsö célt, egy csaj megszerzését, akinek kellek, és sexel velem, esetleg járunk is, ha ugy adodik. Mert ugy kezdtem el ezt a dolgot, hogy volt elötte kapcsolaton 1 éven keresztül. Szóval nem szüzként kezdtem el a csajozást. Teljességgel elfogadhatatlan, hogy ha már volt csajom, ráadásul tök véletlneül, akkor 8honap alatt ne legyen egy következö, ugyhogy hogy éjjel nappal rajta vagyok a témán. Más fiuk meddig randizgatnak mig lesz egy csajuk? Én nem célzok nagyvadra, egyszerü, teljesen totálisan átlagos lányt szeretnék, aki ELFOGAD. Az elfogadás szexet jelent. A smárolgatásokat nem lehet beleszámolni a dologba.
2012. júl. 14. 23:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
ez nem így megy. de hagyjuk is...
2012. júl. 15. 00:09
 12/34 A kérdező kommentje:
figyi ugy megy, hogy elmegyek szorakozohelyre, megkeresem akinek tetszem és azzal kezdek valamit. Általában (esetek 80%a) legalább a smárolásig eljutok. Dugásig meg még csak 1x. Másnap nem akarnak folytatást, max a csunyák, de az meg kit érdekel.
2012. júl. 15. 00:14
 13/34 anonim ***** válasza:

"társkeresöröl kényelmesen összekufircol 20-50 nőt a hapsi. Kb mindennap más növel dug."

neked komolyan ez kell? 50 luvnya 50 napra? nem kellene 1 normális kapcsolat? EGY, de az normális legyen?

ha nem találsz csajt akkor tudod mi a megoldás? nem kell csajozni. de ez nem azt jelenti, hogy örök recskázásra vagy ítéltetve, hanem azt, hogy egyszerűen csak beszélgetni kezdesz az emberekkel, és kész. nyitottnak kell lenni mindenki felé. úgy alakulnak ki a kapcsolatok :) a jó kapcsolatok. nem úgy kell flfogni a barátnőzést, mint egy hadműveletet, hogy na az az elsődleges feladat, hogy megszerezz egy csajt minden áron.

egy példa, h könnyebben megértsd. van egy ismerősöm, aki augusztusban elveszi feleségül a szerelmét. úgy találkozott a csajjal, hogy 4 évvel ezelőtt lekésett 1 buszt suliba menet....

"max a csunyák, de az meg kit érdekel."

belső értékek? mondanak valamit? szerintem gondolkozz el egy kicsit az "élet"eden...

2012. júl. 15. 00:18
 14/34 A kérdező kommentje:
az én belső értékeim sem érdekeltek egy lányt sem, mert nem néztem ki jól. Én voltam gimiben a megvetett tulintelligens ronda gyerek. MErt nekem azt tanittották otthon, hogy én okos vagyok, és az jo. És okosnak lenni jo. PErsze nem volt az, mert megkaptam, hogy az okosok rondák. Még 19 évesen egyetmen is lehordott saját szobatársam, hogy ronda vagyok, mindezt közönség elött. Ja és a gyereknek ment a csajozás, met ő joképü volt, és következésképpen BÁRMIT megtehetett.
2012. júl. 15. 00:21
 15/34 anonim ***** válasza:

most majdnem megsajnáltalak...de tényleg. :((((

két lehetőség van: teszed amiket tanácsoltunk, vagy így marad minden. lehet választani.

2012. júl. 15. 00:23
 16/34 A kérdező kommentje:

hogyne lenne a csajozás egy feladat. BE KELL CSAJOZNI. A munkakeresést sem a véletlenre bizzuk. El kell adni magunkat agressziv marketinggel.

szakmámból kifolyolag a munkahelyen max a takarito lesz nö.(nem infos vagyok sem villamosos)

2012. júl. 15. 00:24
 17/34 A kérdező kommentje:
neked se jön össze a csaj, te butus. Kérdeztem másik kéérdésnél, hogy mire fel vagy még ilyen kitartó. EGy év sikertelenség után is kitarto lennél?
2012. júl. 15. 00:25
 18/34 anonim ***** válasza:
jóhogy. csak így lehet győzni. de ezennel megállapítom, hogy veszélyesen hülye vagy. de azért remélem nincs harag ;)
2012. júl. 15. 00:32
 19/34 A kérdező kommentje:
egy évet szex nélkül? azt megnézném.
2012. júl. 15. 00:32
 20/34 A kérdező kommentje:
most az nem ér, hogy barátnökeresés közben vannak alkalmi kapcsik.
2012. júl. 15. 00:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!