Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik a Facebookra meg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a Facebookra meg ilyen oldalakra profil képhez kiraknak a barétnőjúkkel/barátjukkal együtt képet azok mikor fognak felnőni?

Figyelt kérdés

Komolyan, mint az oviban kb. Olyan érzésem támad amikor meglátom hogy valaki profilképnek a barátnője/barátját ölelve van. Mintha az lenne hogy "látjátok, "nekem van barátom/barátnőm, bibibi, és milyen jól érzem magam vele, mennyire szeretjük egymást... minden happy"

Ez még nem is érdekelne, csak amikor a többi kép közé berakja, hogy smárolnak, ölelgetik egymást, kézen fogva ülnek a padon a parkban, meg ilyenek...

És kirak vagy 20 képet így együtt a akkori barátjával/nőjével, és amikor meg szakítanak akkor szedi le az összeset egyből, és mintha sose lettek volna együtt kirakja az egyedül lévős képét...

Most ezt nem irigységből mondom, mert mire lennék irigy?

Csak kérdezem, hogy az ilyenek tényleg ennyire gyerek szinten vannak még, vagy menőzni akarnak hogy nekik igenis van, és tudja meg mindenkiiiii!!!

?

2012. júl. 14. 22:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

23:39-én meg olyat ismerek akinek barátnője van mégis jó ideje nyitott kapcsolat van neki beállítva meg csak magáról van fenn egy kép a barátnőről nem-na akkor ő is szégyenli?

Nekem is fenn vannak az exek és szoktam velük beszélni nem töröltem őket. Életembe egyszer töröltem tiltottam le embert...

2012. júl. 14. 23:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát... Végülis kit érdekel, hogy nyalják egymást? Majd kettesben, úgy, hogy senki ne lássa... Rakhatnak fel képet egymásról, én nem azt mondom... Mert amúgy tényleg aranyosak tudnak lenni a párok együtt, de... De speciel engem nem érdekel, hogyan csókolóznak, meg hogy eszik meg egymást a szeretetükben.

De ha téged ez zavar, akkor ne nézd... Én sem nézem az ilyen képeket pontosan a fentiek miatt. Mert engem komolyan nem érdekel... Nagyon sok olyan pár van, akik felraknak ilyen képeket, én nem nagyon szoktam nézni, és ha téged ez nem érdekel, akkor te se nézd.. Ennyi.. És akkor nincs min idegeskedned.

2012. júl. 15. 18:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha valaki kitesz a párjával egy normális közös képet, az ok. Nem zavar.

Az viszont SZÁNALMAS, mikor az összes nyálveregetős, cuppogós undormányt nézegetni kell, ha meg szakítás van 3 hónap után, rögtön törlés. És ez így ismétlődik ciklikusan. Ebben nőjenek már fel.

Ha valakinek stabil, komoly párja van, rakjon ki nyugodtan egy-egy ízléses fotót. A többi viszont szánalomra méltó.

2012. júl. 30. 19:28
 14/18 anonim ***** válasza:

Mindenki azt csinál amit akar,aki egyedül pózol a tükör elött az sem jobb,aki feltesz 500 képet az sem,mindegy nem?,ha nem tetszik ne nézd,amugy én a párommal együtt vagyok fent,közössen használjuk az oldalt

,és a profilképünkön is együtt vagyunk.

2012. júl. 30. 19:31
 15/18 anonim ***** válasza:
És 33 éves vagyok,rég felnöttem. 14
2012. júl. 30. 19:52
 16/18 anonim ***** válasza:
hááát jo kérdès! talán amikor a mama kötöget a papa meg elevenen rohad! ! :) :$
2012. júl. 30. 21:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Evidens a pàrod egy izléses képpel felvàllalni, szerintem pont hogy ettöl leszel felnött...Volt baràtnömnek volt egy kislànya evidens volt hogy 3as képünk volt.
2016. márc. 12. 07:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Van olyan ismerősöm, akit pont azért nem jelölök vissza, mert nem érdekel, ahogy az (aktuális) párjával egymás ölében ülnek. Munkahelyen találkozom vele ritkán, és kegyetlenül nem érdekel a magánélete, ezért el se fogadom a jelölését. Akik dugós képeket tesznek fel, azokat általában törlöm is. Megvan az oka, célja, amiért, amire a Facebookot használom, hát nem arra, hogy bárkinek is a magánéletéről készült képeit ott lássam. Pl. elektronikával foglalkozó FB csoportban is baromira nem érdekelne, hogy egy poszthoz hozzászóló Kovács Elemér, akit életemben sose láttam és soha nem is fogok, smárol a csajával.
2016. márc. 12. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!