Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Mutatok képet is) Semmi önbizalmam nem maradt a barátom miatt, egy másik csaj miatt hagyott ott. Ennyire rossz vagyok?
Összejössz egy fiúval, akit agyon szeretsz, habár ő csak a külsőségekre figyel. Viszont nem fekszel le vele, és aztán csodálkozol, hogy elhagy.
Tök mind1, hogy nézel ki, így soha nem lesz normális kapcsolatod.
Így látatlanban is azt tudom mondani, hogy ne másokhoz mérd magad. Ha a barátod csak a külsőt nézi, akkor jobb is, hogy vége lett az egésznek. Úgyis mindig fog találni valakit, aki "szebb", mint az előző, de valójában ő talán boldogtalan lesz, te meg találsz valaki olyat, aki értékelni fog téged. Lehet, hogy van olyan lány, aki külsőleg szebb nálad, de aki igazán szeretni fog téged, annak nem kell majd más. Egy normális fiú szemében a belső értékek is ugyanolyan fontosak, mint a külsők, és nem fog otthagyni téged egy "jobbért". Tudom, hogy nehéz, de nem szabad belebetegedned, nem ér annyit az egész. Az ilyen fiú egy kalap ..., legalábbis véleményem szerint. Azt viszont nem értem, miért szeretted őt, ha tudtad, hogy a külsőt nézi. Szóval szerintem nem feltétlenül csak ő volt a hibás, ha tudtad, hogy ennyire csak a külső fontos neki, akkor már eleve össze se kellett volna jönnöd vele.
Amúgy ha gondolod, nyugodtan küldj képet.
Nekem is küldj képet.
Am nekem is volt ilyen, de úgy látszik,
hogy kinôttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!