Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem azt, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy nem vagyok olyan csinos, mint a korábbi párjai?

Figyelt kérdés

Egyre több volt párját látom a páromnak. Sok éve vagyunk együtt.

Most rámtört egy olyan érzés, ami egyre erősebb bennem, hogy azoknak nagy melle volt, nekem kicsi, azok vékonyak voltak, én alapból normál alakatú vagyok, de van pici többlet most rajtam.

Rosszúl érzem magam, mert olyanokra gondolok, biztos szebb volt a combjuk, élvezet volt a nagy mell, ami nekem nincs.

Ők szépek, én nem annyira. :(

Teljesen frusztrálva vagyok. :( :(

2012. júl. 14. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Ha ez így lenne most velük lenne, és nem veled. Szóval szerintem ne aggódj ilyenek miatt.
2012. júl. 14. 20:53
 2/9 Hole Hunter ***** válasza:

Ha nem lennél elég jó neki, nem lenne veled...feleslegesen pörögsz a kérdésen. Elő fog jönni egy nagy adag gátlásosság, ha sokáig csinálod ezt...az pedig már tényleg árthat a kapcsolatnak. Hagyd ezt abba és inkább kacérkodj vele...az jobban be fog jönni neki!

Üdv.

2012. júl. 14. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Buta, veled van. nem velük!

ha nem lennél neki jó, biztosan keresne mást, de neki te vagy a tökéletes! :)

2012. júl. 14. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Féltékeny vagy,van ilyen sajnos,veled van a párod ne feledd,legyen önbizalmad,lehet pont azért van veled,mert nem vagy olyan mint a volt párjai.
2012. júl. 14. 20:58
 5/9 A kérdező kommentje:

Oké, de nem tudjuk.

Ha a nő szakított, akkor sóvároghat, csak mivel nincs ló...

2012. júl. 14. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
bizonyára azért érzed úgy, mert nem vagy olyan csinos mint a korábbi párjai.
2012. júl. 14. 21:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem vagyok 180 cm-es 50 kilós nő. Ezen változtatni nem tudok. :(

Korábban nem volt rajtam többlet, de mellem nincs. :( Nekik meg nagy mellük van.

2012. júl. 14. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
ahha te is akkor nagyra értékeled a pasidat, ha azt hiszed, a melled lesz neki a lényeg...
2012. júl. 14. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is ez volt a problémám. Aztán azt mondtam, velem van 4 és fél éve, velük meg csak alig - alig volt egy pár hónapos kapcsolata...Ráadásul csomó mindent együtt tapasztaltunk ki, együtt szerettünk meg. Akkor meg? Nyugi, feleslegesen aggódsz, érezd jól magad!
2012. júl. 14. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!